Top albastru și cercei din argint de pe WildFashion

WildFashion este un site pe care eu l-am mai recomandat prin articolele mele. Am mai cumparat și în trecut lucruri de la ei, dar nu am facut niciodată review. Azi m-am gândit că o părere despre produse ar fi utilă viitorilor sau eventualilor clienți. Este unul din site-urile românești care aduce produse la care ai poftit poate pe site-urile chinezești și nu le-ai comandat pentru că trebuia să plătești în avans și îți era teamă că nu ajunge comanda la tine. Sunt mulți comercianți de la noi care revând produsele acelea, dar nu toți păstrează prețurile la fel de mici ca acest site.

În cea mai recentă comandă am avut o rochie de vară, un top albastru și o pereche de cercei din argint cu șurub. Rochia încă nu a ajuns la pozat pentru că trebuie scurtată, dar am reușit să facem poze cu celelalte două produse din comandă.

Topul albastru mie mi se pare super drăguț. Are un ușor aer elegant. Materialul e un fel de voal plin. De fapt e vorba de poliester și spandex, dar fiind lejer, evazat în partea de jos și fără mâneci, nu e genul ăla de bluză care să țină de cald.

top evazat cu broderie

Are decolteu în V și este foarte frumos decorat cu broderie. Broderia este prezentă atât pe piept, cât și spate. E genul de bluză pe care o poți purta în foarte multe combinații. Merge și cu fustă, și cu pantaloni scurți sau blugi, și cu un pantof cu toc, dar și cu sandale comode. Îl găsiți disponibil și pe alte culori: alb, negru, vișiniu.

top albastru cu broderie

Ca măsură, noi am ales S pentru că asta e măsura pe care o poartă modelul meu și nu a fost nicio problemă. S-a potrivit perfect, nici prea strâmt în umeri, nici prea lat. Singurul loc unde s-a făcut o mică modificare a fost la axilă pentru că lui M. i s-a părut prea decupat. Oricum, ce e mișto la site-ul ăsta e că, dacă îți iei un produs mărimea M, să zicem, și ți-e prea mare sau prea mic, poți schimba măsura gratuit. Adică trimiți înapoi produsul și ei îți trimit o mărime mai mare sau mai mică, după cum e nevoie.

Cerceii sunt din argint. Este vorba de un model pătrat, cu șurub. Dimensiunea este de 11 mm x 11 mm. Adică au un centimetru pătrat. Sunt decorați cu pietricele zirconia albe mici și bine încastrate în baza din argint. Materialul din care sunt realizați este argint de puritate 92,5% (925 – cel mai bun) și sunt placați cu rodiu, motiv pentru care nu se înnegresc ca alte bijuterii din argint.

cercei din argint

Muchiile sunt foarte bine șlefuite, rotunjite. Dacă ați intrat deja pe pagina lor, ați văzut că sunt la reducere și eu zic că prețul actual este unul foarte bun.

cercei argint placat cu rodiu si zirconii albe de pe Wild Fashion

Cam atâta pentru azi. Ce am omis eu să spun, cred că vor spune pozele. Am încercat să fac la fiecare produs și poza de ansamblu și de detaliu pentru a oferi o imagine cât mai clară. Eu zic că merită să verificați promoțiile de AICI și să profitați de ele dacă dați peste ceva de care aveți nevoie. La comenzile de peste 149 de lei transportul este gratuit.

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *