Tot ce vrei pentru patul tău găsești pe Patul Meu

Nu știu care-i locul tău preferat din casă, dar al meu e patul. Patul e locul în care dorm, în care citesc, în care îmi urmăresc serialul preferat sau pur și simplu visez cu ochii deschiși. Fiind un loc atât de important pentru mine, acord atenție deosebită textilelor dedicate lui. Degeaba ai pat de 1000 de euro, dacă n-ai o lenjerie de pat de calitate. Degeaba ai saltea de vis, dacă peste ea ai pus o pătură care alunecă și scârțâie. O experiență plăcută 100% în relația cu patul înseamnă investiție în lucruri de calitate

pilotă din puf de gâscă

De unde titlul articolului de azi și de ce am scris Patul Meu cu majuscule? Tocmai am descoperit un site nou care chiar așa se numește – Patul Meu. De fapt, magazinul s-ar putea să nu fie nou, că văd că pe logo-ul lor scrie since 2013. E nou pentru mine, în schimb, pentru că eu acum am dat de el, când căutam, zilele trecute, o pilotă din puf de gâscă și-am găsit-o la ei la un preț foarte bun, la reducere. Au mai multe modele de pilote, și de vară, și de iarnă, și pilote 4 anotimpuri, atât pentru paturi de o persoană cât și pentru paturi matrimoniale.  

Ca orice femeie pasionată de cumpărături și dornică de a îmbunătăți întotdeauna confortul și aspectul casei, mi-am băgat nasul și prin alte categorii, că doar nu era să cumpăr pilotă și s-o pun într-o lenjerie de pat veche. Când am dat peste pagina cu lenjerii de pat bumbac, ochii mi-au rămas lipiți de lenjeria asta de pat cu maci roz sau ciclamen sau cum i-o zice culorii respective.

lenjerii de pat pucioasa bumbac 100%

Culoare, veselie și parcă un strop de vară acum în plin anotimp rece. Arată grozav, dar dincolo de asta este vorba de un produs 100% din bumbac, așa cum trebuie să fie o lenjerie în care eu să mă simt bine. Lenjeriile din bumbac sunt puțin mai scumpe, dar își merită banii.

Sigur că pe site găsiți și lenjerii de pat ieftine, dacă asta căutați. Au produse și prețuri pentru orice buzunar, de la cele mai ieftine, dar cu niște imprimeuri absolut superbe, până la lenjerii de pat din colecția de Lux, pe care cred că oricine și le-ar dori. Am văzut lenjerii de pat din finet sau lenjerii din bumbac satinat la prețuri foarte mici. La fel de ieftin puteți cumpăra și lenjerii de pat 3D. Modelele cu imprimeu floral sunt pur și simplu terapie pentru minte și suflet. Așa le văd eu. Dacă nu aș avea o piele așa pretențioasă, care să ceară de obraz materiale cât mai naturale, așa ceva mi-aș lua și eu.

lenjerii de pat 3d lenjerii de pat ieftine

Momentan rămân la modelele din bumbac, dar mi-a fost greu să aleg între cele unicolor și cele cu imprimeu. Nu știam nici dacă vreau bumbac ranforsat sau bumbac creponat. Sunt foarte nehotărâtă când vine vorba de cumpărături. Ce simplu ar fi fost dacă aș fi avut bani să-mi iau vreo 5-6 lenjerii!

patul meu lenjerii de pat bumbac creponat

Eu m-am oprit aici cu achizițiile, dar trebuie să știți că gama de produse de pe PatulMeu.ro este mult mai bogată. Am remarcat că au chiar și lenjerii de pat pentru copii. Modelul acesta, cu Popeye, mi se pare genial 😀

lenjerii de pat pentru copii

Pernele sunt incluse și ele în portofoliu; nu multe, dar important nu este numărul produselor ci calitatea lor (mă refer aici la pernele antialergice cu microfibră). Sigur că și la mine ar fi mers niște perne din puf de gâscă, asortate la pilota despre care vă vorbeam, mai ales că erau la ofertă și ele, dar n-am vrut să am scandal în casă 😀

De ce ar mai putea fi nevoie pentru dormitor?  De niște huse de pat cu elastic (eu nu știu ce m-aș face fără ele pentru că a pune cearșaf direct pe saltea este sinucidere pentru nervii mei) și de cuverturi de pat. Le găsiți și pe acestea pe site. La cuverturi mie îmi plac cel mai mult cele uni, matlasate. Au un aer elegant și sunt și croite perfect. Practic îmbracă patul ca o husă imensă și au și perne asortate.

cuverturi de pat matlasate

Acum ați înțeles, da? Când am zis Patul Meu, nu mă refeream la patul meu, ăla în care dorm, ci la magazinul Patul Meu, în care poți găsi produsele de care ai nevoie pentru patul tău. Acolo am găsit și eu pilotă și lenjerie pentru al meu.

Să fie un set de perne sau o pilotă? O lenjerie din bumbac sau una cu imprimeu 5D? Lenjerii de pat Pucioasa sau lenjerii ieftine? O cuvertura unicolor sau una cu imprimeu? Alegerea îți aparține. Eu am vrut doar să-ți spun unde le găsești pe toate.

8 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *