Tot mai multi romani se orienteaza spre electronice SH

Exista o tendinta ascendenta a ultimilor ani in ceea ce priveste achizitia de electronice si echipamente sh sau refurbished de tot felul. O sa spuneti ca e normal, date fiind veniturile mici ale romanilor. Ei bine, eu zic ca nu e vorba de venituri neaparat, ci de alegeri inteligente pentru ca, dupa cum va indicam intr-un articol anterior, produsele refurbished sunt produse impecabile din punct de vedere al functionalitatii si romanii si-au dat seama ca pot cumpara spre exemplu calculatoare si laptop-uri cu configuratii de exceptie la preturi foarte bune, produse care i-ar costa poate si dublu daca ar fi sa le cumpere noi din magazin. 149-350x350

Cert e ca acest tip de produse vine cu preturi mici, cu garantie aproape completa oferita de producatori de renume international, deci reprezinta o afacere mai mult decat buna pentru cumparator. Chiar si in cazul in care optati pentru un Pc Sh, majoritatea magazinelor va ofera posibilitatea de garantie extinsa. Deci daca alegeti un calculator care are garantie initiala de 12 luni, platind o suma cu o valoare undeva in jurul a 100 de lei, puteti sa extindeti perioada de garantie cu inca un an. Deci si in acest caz sunteti acoperiti.

Care sunt cele mai cumparate produse electronice second hand sau refurbished la noi in tara? Romanii sunt mari amatori de stat pe internet, stiu ca acum cateva zile se scria intr-un articol ca mai mult de o treime din romani au cont de facebook. Deci, pe locul 1 in materie de echipamente sh, stau PC-urile si laptop-urile SH care le asigura acces la internet. De asemenea si tabletele sunt destul de cautate dar si componentele de calculatoare care sunt mult mai ieftine decat cele noi. Pe locurile imediat urmatoare in topul echipamentelor sh achizitionate online se numara monitoarele, imprimantele si UPS-urile.

Important este sa alegem marci bune, de incredere si magazine mari in care gasim mii de produse din care sa alegem. In definitiv, un stoc mare ne asigura livrare rapida. Ai grija sa alegi un magazin care sa testeze produsele inainte sa ti le trimita si sa fie capabil sa ofere service pentru produsele vandute!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *