Trei motive sa devii chiar azi reprezentant AVON

prod_1169357_1_613x613Compania AVON o cunoastem cu totii, sunt sigura de asta. Eu imi comand destul de des produse de la aceasta firma, de la parfumuri si produse de make-up si ingrijire, pana la genti si bijuterii. Tot mai multe persoane din jurul meu s-au inscris la reprezentanti la aceasta firma in ultima perioada si asta m-a facut sa ma gandesc la beneficiile pe care le au ca reprezentati. S-ar putea ca, in curand, sa ma inscriu si eu. Iata de ce m-am gandit ca e rentabil sa ma inscriu ca reprezentant AVON:

  1. E un job part-time perfect pentru cei care au deja un loc de munca si isi doresc o suplimentare a veniturilor dar si o sursa buna de venit pentru cei care nu au un job. Fie ca esti student, somer sau casnica, din vanzarea produselor Avon poti sa castigi bani frumosi in fiecare luna. Nivelul venitului depinde de gradul tau de implicare, de cat timp investesti in ceea ce devine un soi de afacere personala, de cat de multe cunostinte ai. Programul e flexibil, ti-l faci singur dupa cum ai timp si chef.
  2. Primesti reduceri de pana la 40% la produsele din catalogul si de pe site-ul AVON. De ce sa nu iti cumperi mai ieftin produsele pe care le adori si de care esti multumit? In plus, in functie de volumul comenzilor, poti primi tot felul de cadouri din partea companiei, aici intrand produse sau coduri speciale pentru reduceri suplimentare. Partea si mai interesanta este ca o comanda AVON nu trebuie platita pe loc, in sistem ramburs, ci poate fi achitata in termen de 18 zile de la data receptionarii produselor, deci ai timp sa strangi banii de la cumparatori si nu trebuie sa investesti bani de la tine.
  3. Inscriindu-te ca repezentant Avon, ai acces la multe traininguri din care vei invata nu doar cum poti vinde mai mult si mai eficient pentru a-ti creste castigurile, ci si tot felul de trucuri de infrumusetare si make-up, de care orice femeie are nevoie. Avon nu inseamna doar o afacere, ci si un stil. Intri in afacere pentru ca iti pac produsele si trebuie sa inveti sa le folosesti in mod corect, sa le porti cu insati atunci cand intri in contact cu potentialii clienti. Tu esti propria ta carte de vizita si AVON te ajuta sa fii una reusita!

Acestea fiind spuse, cred ca acum intelegeti mai bine de ce am luat decizia de a deveni reprezentant AVON. Nu-mi mai ramane decat sa ma informez despre cum pot deveni reprezentant si care sunt obligatiile mele si apoi sa ma inscriu pe pagina Reprezentant avon inscriere-reprezentantavon.ro. Urati-mi bafta!

30 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *