Trei rochii cu buline pentru fetele cuminti si reduceri de pana la 80%

Azi am descoperit noua promotie de pe site-ul meu cu haine si accesorii foarte ieftine, SheIn. Promotia “back to school” aduce reduceri de pana la 80% la cateva zeci de produse de pe site, din care mie mi-au facut cu ochiul aceste trei rochite, numai bune pe post de tinute cuminti pentru scolarite si nu numai.

Toate trei rochitele sunt cu buline albe de marime medie, combinatia negru-alb sau bleumarin-alb fiind specifica uniformelor scolare. Asta face din aceste rochii tinute ideale pentru fetele care vor sa adopte un look “cuminte”.

Avem rochia bleumarin cu guleras alb, o rochie care prin culoare, forma si lungime chiar merge si ca piesa vestimentara pentru mers la scoala. Dar, poate la fel de bine sa fie si rochie casual. Apoi, am ales rochita bleumarin cu buline albe, fara maneci. Aceasta mi se pare foarte potrivita pentru a fi purtata la birou. Decolteul si lungimea sunt perfecte pentru aceasta situatie. Cea de-a treia rochie este neagra cu buline albe si maneca lunga, are si ea guleras alb scolaresc si as vedea-o potrivita si pentru o zi la cursuri, si pentru o zi de munca sau pentru o iesire in oras, in functie de cum este accesorizata.

Ce ziceti? Voua va plac rochiile cu buline? Pe acestea si multe alte produse din promotia Back To School Look, le gasiti dand click pe bannerul de mai jos. Aveti preturi foarte mici, reduceri de pana la 80% si transportul gratuit la orice comanda cu valoare mai mare de 30$.


Back To School Sale!

Find Your Favorite School Style From SheIn!

Rewind Memories of school days!

Up To 80% OFF   Ends: August/7 here: Back To School Sale!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *