Tricouri burlaci haioase pentru un party pe cinste

Tricourile haioase personalizate pentru petrecerea burlacilor este noul trend care a fost adoptat si de burlacii care vor sa fie remarcati ca o echipa si sa se distreze purtand mesaje amuzante sau sarcastice. Tricourile pentru  burlaci se personalizeaza special pentru echipa mirelui si pentru mire.

Profita de promotia de final de sezon: 1+50% reducere la al doilea tricou comandat. Tu adaugi minim 2 tricouri in cos si reducerea se aplica la fiecare multiplu de 2. Reducerea se scade automat din totalul comenzii.

Exemplu: Comanzi 1 tricou = 49 lei

Comanzi 2= 98 lei.  Pret nou: 73.50 lei

Comanzi 3= 147 lei.  Pret nou: 122.50 lei

Comanzi 10= 490 lei. Pret nou: 367.50 lei

Tricourile pot fi negre pentru burlaci si albe pentru viitorul mire sau pot fi toate albe, depinde de preferintele voastre.Pentru a sarbatori cum se cuvine, petrecerea burlacilor este organizata de obicei de catre nas, cavalerul de onoare sau de catre prietenii cei mai buni, dar desigur ca mirele poate sa isi organizeze petrecerea daca el vrea ceva special. Poti alege tu culorile predominante pentru designul tricoului. De exemplu, culoare rosie a textului din tricoul burlac Groom Friends poate fi inlocuita cu verde, albastru, orange sau alta.Tricouri burlaci

Pentru a avea o petrecere haioasa, poti face o surpriza tuturor si sa personalizezi tricouri burlaci cu mesajele voastre sau cu mesajele deja concepute de Tiparo. De exemplu, poti alege tricouri cu mesaje care evidentiaza rolul fiecarui burlac, iar mirele sa aiba un alt tricou special in care se evidentiaza rolul lui.

Stiai ca in Sparta razboinicii organizau o cina pentru cel care urma sa se casatoreasca si propuneau un toast special?Cand organizezi nunta, trebuie sa ai in vedere petrecerile pentru burlaci si burlacite deoarece sunt evenimente care intra in categoria must-do si sunt foarte distractive.

Profita de promotia Tiparo de final de sezon si alege tricouri burlaci 1+50% reducere la al doilea.

Distractie placuta la petrecere!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *