Try It First – returnezi gratuit ce nu îți place

De ceva timp, Notino a devenit magazinul meu preferat în materie de cosmetice. Sunt multe lucruri care îmi plac la el. Oferta cu Mistery Box gratuit este cea mai tare, dar nu vorbim azi despre motivele pentru care iubesc acest site. Vreau doar să-ți prezint cel mai nou serviciu al lor, unul care mă face să-i apreciez și mai mult. Este vorba despre Try It First, un serviciu care-ți permite să returnezi gratuit produsul/produsele comandate de pe Notino.

Ce ne oferă el? Atunci când găsești în ofertă un parfum, o cremă, un tratament pentru păr sau mai știu eu ce alt produs de îngrijire sau cosmetic, pe care nu l-ai mai avut până acum, parcă l-ai lua, dar parcă ți-e și teamă să nu dai banii pe ceva ce nu ți se va potrivi sau nu îți va plăcea. Nu-i așa? Ei bine, Notino o rezolvă. Cel puțin parțial. Prin acest nou serviciu Try It First, Notino îți oferă posibilitatea de testa o mostră înainte de a deschide produsul full-size comandat.

Cu alte cuvinte, tu comanzi un produs și ei îți trimit în colet și o mostră gratuită. Când coletul ajunge la tine, ai grijă să nu desfaci produsul full din prima. Folosește eșantionul primit pentru a-l testa! Vezi dacă-ți place parfumul sau nu, dacă persistă suficient sau nu, dacă masca aceea minune de păr chiar face lucrurile pe care promite să le facă, dacă fondul de ten pe care l-ai comandat acoperă cum te aștepți sau nu. Serviciul este disponibil momentan doar pentru produsele de pe această pagină. Alege unul sau mai multe dintre ele și, în colet, vei găsi și eșantioane care să te ajute! Găsești acolo toate detaliile despre acest program.

Dacă mostra te convinge, atunci păstrezi produsul comandat. Dacă produsul nu pare ceea ce trebuie, atunci îți recuperezi banii. Numai dacă produsul este nedesfăcut/sigilat. Contactezi vânzătorul pe mailul sau numărul de telefon pe care le găsești aici, îi spui că mostra nu te-a convins și că vrei să returnezi produsul. Îl returnezi gratuit. Nu-i așa că e grozav? În scurt timp îți vei primi banii înapoi.

Este de bine, mai ales că vorbim despre produse scumpe. Cam care sunt produsele pe care le poți comanda momentan din secțiunea Try It First? Sunt multe din cremele Sesderma, câteva Helena Rubinstein, Vichy Mineral 89, fonduri de ten de la Lancome (Teint Idole Ultra Wear și Teint Miracle), produse pentru păr de la Keratase, dar și o mulțime de parfumuri dintre care amintesc La vie est belle, Invictus, Scandal, 1 Million, Acqua di Gioia, Si Passione, Olympea, Lady Million, La nuit Tresor, La Femme Prada, Signorina In Fiore. La parfumuri lista este destul de mare. Comanzi, testezi și returnezi gratuit dacă nu-ți place!

One Comment