Unde găsesc parfumuri Chogan în România

Parfumul este o plăcere vinovată pentru mulți dintre noi. Indiferent dacă preferăm aromele florale delicate sau esențele mai puternice și senzuale, parfumurile au puterea de a ne învălui și de a ne reprezenta personalitatea. De-a lungul timpului, industria parfumurilor a evoluat într-un mod remarcabil, oferindu-ne o gamă largă de opțiuni și posibilități de exprimare olfactivă.

De la parfumurile celebre și consacrate ale caselor de modă de prestigiu, până la parfumurile de lux artizanale create de parfumieri independenți și apoi la parfumuri clonă/dupe, piața parfumurilor oferă o varietate infinită de arome și stiluri.

Ce faci când nu-ți permiți parfumuri scumpe, originale?

Nu este tragedie. Pe piață se găsesc și parfumuri care miros grozav și nu costă o avere. Si nu înseamnă că trebuie să miroși ieftin. Poți purta o combinație de note care imită aproape perfect un parfum scump, la un preț chiar și de zece ori mai mic. Nu, nu vorbim de fake-uri, ci de parfumuri clonă, parfumuri replica sau parfumuri dupe de genul celor de AICI. Probabil că mai avem sinonime pentru aceste parfumuri inspirate de cele mai populare și scumpe parfumuri de designer. Acestea au arome similare, dar la un preț mult mai accesibil.

Poți înlocui cu succes parfumuri precum Lancome Idole, Mugler Angel, Acqua di Gioia, Black Opium, Coco Mademoiselle, Dior Addict, Armani Si, Olympea, Armani My Way, La vie est belle, Ane ou demon, Black Orchid Tom Ford, Libre YSL, Armani Code, Armani Because It’s You, Light Blue Dolce&Gabbana, Interdit Givenchy, Scandal Jean Paul Gaultier, Erba Pura Sospiro, Lady Million Paco Rabanne, Dior J’Adore, Good Girl Carolina Herrera, Flower Bomb Victor&Rolf, Sorpiro Opera, Miss Dior, Coco Noir, Calvin Klein Euphoria.

Și parfumurile Chogan oferă cam același lucru

Nu știu de când există, eu am aflat curând despre ele. Este o nebunie cu ele. Vorbim tot despre parfumuri replică, destul de ieftine, dar care miros senzațional și persistă incredibil de mult, fiind foarte concentrate, 30% esență de parfum. Plătești doar parfumul, nu și brandul!

Parfumuri Chogan în România

Creatorii acestor parfumuri clone mizează pe ingrediente de calitate, asigurând o simfonie de note capabile să evoce diferite emoții și stări de spirit. Vin ambalate în sticluțe care arată ca niște opere de artă, elegante, în mare parte alb-negru, bune chiar și de oferit cadou.

Parfumurile Chogan conțin esența de parfum 30% (maximul admis) și alcool biologic (obținut prin fermentația cerealelor), fără parabeni , fără coloranți. Cu alte cuvinte, sunt mai puțin dăunătoare sănătății decât parfumurile cu preț de câteva ori mai mare. Nu conțin parabeni, apă, Esența provine din Franța. Uite că un parfum dupe poate fi chiar mai bun decât cel din care se inspiră!

Gama de produse este foarte largă. În total, sunt undeva la 130 de parfumuri. În schimb, în România, cel puțin pentru moment, este mai greu să avem acces la toate, din păcate.

De ce sunt așa ieftine parfumurile Chogan dacă sunt așa de bune?

La parfumurile de brand, costurile sunt mai mari din mai multe motive. Acestea nu au nicio legătură cu costurile ingredientelor sau calitatea lor. Plătim nu doar numele, ci și publicitatea și multe alte taxe ascunse. Aici nu ne costă brandul mai mult decât face parfumul în sine, nu plătim ambalaje la preț de piese de muzeu, nu trebuie să suportăm costurile de promovare sau taxe de raft, de pildă.

Unde găsești parfumuri Chogan în România?

Dacă nu ai în cercul tău de cunoștințe un reprezentant, e ceva mai greu cu procuratul parfumurilor Chogan. Ți le poți comanda de pe https://www.chogangroupspa.com/chogangroup, dar aici plătești transportul, în jur de 12 euro pentru România parcă am văzut. Costurile de transport cresc odată cu greutatea coletului.

Cu o taxă de transport de 20 de lei sau 0 Lei dacă ai produse comandate de peste 300 de lei, direct din România, cu acces la cam toate produsele din catalogul Chogan, poți încerca site-ul divinparfum.ro. Este un magazin ok, având date de contact și tot ce trebuie pentru a te asigura că nu iei țeapă.

Parfumuri Chogan în România se găsesc și pe site-urile de anunțuri, gen OLX sau pe grupurile de pe Facebook. Nu recomand aceste surse pentru că nu sunt sigure. Te poți trezi cu orice altceva în colet sau cu parfumuri de calitate îndoielnică și nu ai pe cine trage la răspundere, unde face retur și cum recupera banii.

Vestea bună este că parfumurile Chogan au început să apar și pe acest site, poate cel mai accesat și utilizat de români când vine vorba de shopping online. Avantajul este că aici ai costurile de transport mult mai mici și aceleași prețuri decente la parfumuri.

Oricum, pe măsură ce tot mai multă lume află despre ele și le cere, și oferta va deveni mai bogată și mai accesibilă. Sunt produse care merită banii noștri, cu siguranță. Eu am avut doar două mostre de la o prietenă și mărturia ei în ceea ce privește calitatea raportată la prețul mic, dar vă asigur că cu greu veți găsi nemulțumiri exprimate la adresa lor.

One Comment