Unde gasesti cele mai ieftine esarfe?

Diminetile reci ne dau deja batai de cap pentru ca, din pricina frigului, ne trezim cu fel si fel de viroze. Eu insami nu reusesc sa imi revin si bolesc de o saptamana. Prin urmare, m-am gandit ca pentru a preveni astfel de situatii pe viitor, ar trebui sa imi cumpar cateva esarfe pe care sa le asortez tinutelor, sa imi protejeze zona gatalui, care e una foarte sensibila. Ador esarfele mari, din tricot calduros si pufos si asta am si cautat.

Le-am gasit la cele mai mici preturi pe SheIn.com, de unde am cumparat mereu haine si accesorii la preturi mici. M-am oprit asupra a trei modele pentru ca de obicei am grija sa am comenzi mai mari de 30$ pentru a beneficia de transport gratuit. De ce sa le dau lor banii de transport, cand de banii aceia imi pot lua eu ceva? Am ales o esarfa alb cu gri pentru tinutele mele alb-negru la care nu se preteaza o esarfa curcubeu. Mi-a placut enorm si aceasta esarfa rosie pe care mi-as permite sa o port in zilele in care merg la cumparaturi sau la plimbare. Ultima pe lista mea este esarfa multicolora, pentru zilele in care simt nevoia de putin veselie in tinutele mele. Cea gri si cea multicolora sunt fabricate din polyester si cea colorata este din fibre acrilice. Toate trei au aceeasi lungime de 180 cm si latimea de 68 cm si sunt perfecte pentru sezonul toamna-iarna.pizap.com14453755801051

Le gasiti la pret foarte bun pe SheIn.com si daca puneti mai multe produse in cos, veti avea parte de reduceri suplimentare, dupa cum indica imaginea de mai jos(reducere de 34% sau 36% la comenzi de peste 55$, respectiv 105$). Transportul, dupa cum v-am spus este gratuit la comenzi de peste 30$ si produsele ajung in 2-3 saptamani.

Do you want to be in the top fashion?

SheIn Top Gils Fashion.

Welcome every fashion lover!

Take 34% OFF Over US$55   Code:top34

Take 36% OFF Over US$105  Code:top36

Ends: October/19
here: TOP GIRLS FASHION

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *