UPS ieftin si bun

DSCN2019-300x225Daca in zona in care stati au loc intreruperi dese in alimentarea cu energie electrica si vreti sa va protejati calculatorul de acestea si sa aveti timp sa va salvati proiectele la care la lucrati inainte sa se inchida, solutia este sa cumparati un UPS. Eu am avut ocazia sa testez de curand UPS-ul Horus 600 de la nJoy si ma declar foarte multumita de ele. Are multe atuu-uri la un pret mai mult decat bun. Nu stiu cate UPS-uri din gama lui de pret au afisaj digital LCD. Utilizandu-l, vei afla gradul de incarcare si ce capacitate are bateria si care e tensiunea la intrare si la iesire, informatii foarte importante. Doar atingi afisajul cu degetul si iti afiseaza toate aceste informatii. In momentul in care intrerupi contactul digital, afisajul se stinge asa ca nu consuma inutil bateria.

Are un design placut, modern si este compact, necesitand un spatiu redus. Haideti sa vedem ce ne ofera practic aceste UPS, intr-un scurt review.
– doua prize cu protectie adica suficient cat sa poata alimenta prin el o unitate de calculator si un monitor
– functia de repornire automata la revenirea curentului electric pentru a proteja mai departe electronicele si electrocasnicele pe care le alimenteaza
– protectie impotriva fulgerelor
– este foarte silentios
– are o putere de 600VA / 360W
– functioneaza perfect  la temperaturi cuprinde intre 0 si 40º C
– are la baza o baterie sigilata si protejata impotriva scurgerilor
– ofera incarcare de inteligenta de pana la 90% in 4 ore
– permite incarcare inclusiv in modul oprit
– are un pret bun.
– Cu bateria incarcata 100%, iti da cam 9 minute timp sa opresti calculatorul din momentul intreruperii curentului electric.
Sper sa va fie de folos aceste pareri!
Pentru restul de specificatii si pretul acestui UPS, intrati aici! 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *