Vacuumetrul- soluția potrivită pentru aplicațiile dvs

Pentru aplicații critice în care siguranța și precizia sunt prioritare, aveți nevoie de dipsozitive de măsurare adecvate. Vacuumetrele moderne în laborator și în industrie trebuie să îndeplinească cerințe înalte de calitate în ceea ce privește rezistența chimică și condițiile dificile de lucru.

Există firme cu un portofoliu de vacuumetre care oferă o soluție perfectă din punct de vedere tehnic și economic pentru aproape fiecare aplicație din laborator.

Un vacuumetru poate fi utilizat ca un instrument portabil sau pentru instalarea permanentă în instalații de vid. Contoarele de vid pot fi operate de o baterie sau de o sursă de alimentare.

Dispozitivul de măsurare a vidului, denumit vacuumetru, este un dispozitiv robust și compact. Un domeniu de utilizare al instrumentului de măsurare a vidului este, de exemplu, verificarea intrării/ieşirii gazului lichefiat. Datorită afișajului mare de vid al vacumetrului, puteți observa simultan valoarea curentă de măsurare, valoarea maximă, valoarea minimă și valoarea medie.

Rezultatele precise

Afișajul contorului de vid compact indică presiunea absolută exactă. Senzorii compensați cu temperatură și electronică avansată garantează rezultate de măsurare precise și reproductibile. Senzorii unui vacuumetru sunt rezistenţi la baze şi acizi. Pe lângă asta au senzori conectabili.

Înregistrarea confortabilă a măsurătorilor

În mod normal vacuumetrele conţin următoarele accesorii:

 • VMGL – Conector de sticlă pentru vacuumetru.
 • VMF- Flanşa de conectare pentru vacuumetru.
 • AG 200 – Staţie de încărcare AG 200 pentru Vacuumetru VAM 320.
 • VMS – Racordul furtunului pentru Vacuumetru VAM 320.

Un vacuumetru arată diferența dintre presiunea atmosferică din exterior și cea prezentă în galeria de admisie. Pistoanele din motor servesc ca pompe de aspirație și cantitatea de vid creată este afectată de acțiunile conexe ale:

 • Supapei de tren.
 • Sistemului de aprindere.
 • Sistemului de control al combustibilului.
 • Altor părți care afectează procesul de combustie, cum ar fi dispozitivele de emisie.

Fiecare dintre acestea are un efect caracteristic asupra vidului și trebuie să-i judecați performanța în comparație cu ceea ce este considerat “normal”. Pentru a face acest lucru, este important să evaluați performanța motorului prin locația și acțiunea generală a acului vacuumetrului, mai degrabă decât doar prin citirea vidului.

Ce poate face un vacuumetru?

Dispozitivele de măsurare a vidului nu sunt doar de primă clasă în termeni tehnici, ci și practice de utilizat. Astfel, optând pentru vacuumetru veţi avea:

 • Toate valorile pe care doriți să le cunoașteți pentru evacuarea fiabilă a pompelor de căldură sau a sistemelor de răcire.
 • Precizie ridicată.
 • Carcasă robustă, rezistentă la apă și praf.
 • Alarmă optică și un afișaj luminos.

Indiferent de ce aveți nevoie în domeniul măsurării în vid, veți găsi vacuumetre potrivite pentru senzori, ecartamente și dispozitive de afișare. Selecția de vacuumetre include o gamă largă de opțiuni diferite, astfel veţi putea găsi un produsele și soluțiile potrivite pentru aplicația dvs.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *