Vreau să am un SuperBlog

SuperBlog este o competiție pentru bloggeri care se organizează de când eram eu mică. Bine, exagerez. Se ține de vreo 10 ani. Am mai participat la vreo doua ediții trecute, cu un alt blog de-al meu, dar nu m-am mai înscris de mult pentru că mereu mi-am găsit scuze. Ba nu aveam timp, ba nu aveam chef, ba mi-era teamă de rezultate și de lipsa de idei pentru articol. Anul ăsta nu mai sunt lașă. Am decis să mă însciu în competiție cu dumnul Blog Ieftinici, să vedem cam ce loc ar merita și el.

Mi-am promis că anul acesta nu voi abandona. Chiar de mă voi lovi de vreo probă care să-mi pună mintea pe bigudiuri și nervii în piuneze, am să merg până la capăt. Nu sper să câștig ceva pentru că știu ce concurență am (am urmărit din umbră câteva din edițiile trecute). Vrea doar să-mi retestez creativitatea, să văd dacă mai știu să scriu și altfel decât am început să o fac de vrei doi ani încoace. Am emoții pentru că nu știu dacă voi reuși să iau acum note mai mari decât am luat la ultima ediție la care am participat.

Ieftinici merge la SuperBlog

Văd în participarea la SuperBlog o șansă de a-mi face blogul puțin mai cunoscut și de a a-mi măsura puterile cu ale altor bloggeri. Ieftinici.ro este copilul meu mai mic, cel pe care l-am cam neglijat, preferând să-mi dedic timpul celui mai mare. Dar a venit momentul să-i acord și lui o șansă. Vreau să-l fac mare și să fiu mândră de el. De-asta îl înscriu la SuperBlog și promit să-i fiu alături la toate probele până ce ultima zi de competiție ne va da voie să ne relaxăm. Sper să fie și el alături de mine în aventura aceasta, la finalul căreia îmi voi face cât de cât o idee despre cât pot, cât valorează munca mea ca blogger.

Să ne țineți pumnii!

9 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *