Vrei o parere sincera despre televizoarele Finlux?

L-am cumparat acum un an si jumatate, la oferta in Metro. Nu mai stiu sigur, am dat undeva pe la 1000 de lei pe el. Vorbesc despre un TV Finlux. Eu am modelul asta de AICIM-am bucurat atunci pentru ca era in oferta si era chiar expus in magazin, functionand si nu mi s-a parut mare diferenta de imagine, ca si calitate, fata de restul televizoarelor expuse in jurul sau. Eu mai in casa un LG LCD si pot face comparatie cu acesta din urma. De asta m-am gandit sa scriu despre el pentru ca poate si tu ti-ai dori un TV nou si cauti pareri despre Finlux, unul din cele mai ieftine televizoare din Romania. finlux-televizor-led-99cm-fhd-finlux-20898

Ca si calitatea a imaginii, nu pot sa zic ca m-a dezamagit aceasta firma de televizoare. Noi ne uitam in fiecare la weekend la filme pe el si la filmele noi HD chiar se vede foarte bine, imagine clara, detalii destul de bune. Asa cum puteti vedea in lista specificatiilor sale, acest model Finlux suporta formatul HD, are diagonala de 99 cm(39″), ecranul sau este pe baza de LED, suportand o rezolutie de pana la 1920×1080. Are difuzor integrat, are iesire HDMI, citeste si reda continut de pe stick USB.

Vezi aici cele mai bune oferte la televizoare Finlux! 

Pana aici toate bune si frumoase. Exista insa si doua probleme la aceasta firma(nu o am doar eu, am cautat pe forum-uri si sunt mai multe persoane nemultumite de aceste doua aspecte): are probleme la receptionarea anumitor posturi TV si la capitolul sunet nu e tocmai de nota 10. In legatura cu receptia posturilor TV, desi arata semnalul foarte bun, uneori face probleme in sensul de imagini sacadate sau pixelate. Mentionez ca sunt sigura ca este din cauza televizorului pentru ca pe acelasi cablu, aceeasi structura, daca punem celalalt TV, LG, nu este nici o problema. Nu sunt posturi pe care le urmarim frecvent asa ca nu e foarte enervant pentru noi.

In privinta sunetului suntem ceva mai nemultumiti pentru ca noua ne place sa ascultam muzica sau sa ne uitam la filme cu un volum mai ridicat si, daca il dam mai tare, scade foarte mult calitatea sunetului. Nu mai este la fel de clar si placut, incepe sa se auda ca intr-o boxa veche, nu cred ca stiu sa explic exact cum anume, cert e ca nu e fix ce ne-am dori noi. despre televizoarele Finlux

Totusi, daca il folositi doar pentru a va uita la TV si nu aveti pretentii de acultat muzica sau de claritate sunet la volum inalt, eu as indrazni sa vi-l recomand. Design-ul e destul de elegant, pretul e cat de cat ok, probleme cu el nu am avut niciodata de cand l-am cumparat si, dupa cum v-am zis, ca imagine sigur o sa va placa. Daca vreti sa cumparati un TV Finlux online la un pret mic, cele mai bune oferte le puteti gasi pe www.dwyn.ro, www.cel.ro si www.emag.ro. Aici gasiti cele mai mici preturi la aceste televizoare.

11 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *