Vrei o schimbare completă de look? Hai cu mine la 1Dream Beauty Studio!

Eu m-am săturat de look-ul meu. Cred că ultima schimbare majoră am făcut-o acum zece ani, când am renunțat la părul pris în coadă și mi-am făcut o tunsoare la modă și niște șuvițe blonde, care era la mare căutare la vremea aceea. Mai mult de atâta, nu am făcut niciodată și cred că acum, la 32 de ani, când criza de 30 încă nu s-a potolit, e cazul să fac ceva pentru mine, ceva care să mă ajute să mă văd altfel în oglindă, să mă simt altfel, să mă prețuiesc mai mult, să arat că, dacă vreau să investesc puțin în mine, pot să arăt altfel decât a femeie banală, cu părul prins, la repezeală, într-o coadă de cal și unghiile lăcuite în 5 minute pentru a ascunde o parte din striații.

Am ochit un salon. Bine, nu l-am ochit așa la întâmplare. Am tot citit articole cu tema unde mă vopsesc în București, am urmărit care sunt noutățile pe segmentul de îngrijire păr, am cules informații de pe forum-uri de peste tot unde am găsit referiri la saloane de cosmetica București și abia apoi am făcut alegerea. Este destul de greu să găsești un hair stylist bun chiar și în București, unde sunt atâtea saloane de frumusețe. Bine, nu doar la tuns și coafat este problemă. Eu n-am avut curaj, până acum, să intru într-un salon de manichiură, pentru că am auzit multe povești de la doamne și  domnișoare care s-au lăsat pe mâna unor amatori și le-au cam distrus unghiile pentru o bună bucată de vreme.

Revenind la oile salonul despre care începusem să vă povestesc, el se numește 1Dream Beauty Studio. Am aflat despre el din postarea unei bloggerițe care povestea despre experiența unui vopsit ombre la acest salon. Mi-au atras atenția pozele cu salonul care arată cu adevărat modern. Poate că nu contează neapărat cum arată un salon dar, dacă e mobilat și amenajat modern, sunt slabe șanse să folosească produse de acum 100 de ani.

Nu m-am înșelat în privința asta pentru că tipa povestea în continuare despre cât de mulțumită era de look-ul obținut și de aspectul sănătos al părului după operațiunea de vopsire cu cea mai bună vopsea de păr profesională (Goldwell). salon-cosmetica-bucuresti-1dream-by-raluca-racovita-2-1

Asta e unul din principalele lucruri care mă interesează la un salon, să folosească produse de calitate. Apoi mai contează foarte mult și personalul să fie bine pregătit, să țină cont și de dorințele mele, dar să vină cu sfaturi dacă eu vreau, de exemplu, să mă tund french și să mă vopsesc roz și el crede că nu mi-ar sta bine. Pentru asta trebuie să aibă și studii și experiență, dar mai ales viziune și pe asta nu o au toți. La 1Dream Beauty Studio nu doar că sunt angajați stiliști foarte buni, dar ei lucrează atent coordonați de Raluca Racoviță. Pentru cei care nu știu cine este Raluca vă spun eu: o tipă cu 15 ani experiență în domeniu. Asta e tot ce trebuie să știți.

Un singur inconvenient ar fi, acela că salonul e cam departe de mine, este în Băneasa, dar nici mi-ar da prin cap să renunța la ideea de a merge la ei, și a mă lăsa pe mâna altor oameni despre care nu știu nimic. Aici am prietene care au fost în ultimul an la tuns, vopsit, diverse tratamente pentru păr, manichiuri cu gel și machiaj de seară. Toate au fost nu mulțumite, ci încântate, deci ăsta e locul în care te invit să ne facem schimbarea de look la care visăm.

Nu știu dacă tu ești hotărâtă dar eu sunt și mi-am făcut deja programare pentru perioada dinainte de Crăciun (mi-am făcut de acum pentru că atunci este mare aglomerație și vreau să am locul asigurat în agendă). Ce servicii am ales?

  • img_3175-1un tuns în scări (cel puțin asta îmi doresc eu dar, dacă mi se va recomanda altceva, voi accepta fără ezitare, dacă nu implică scurtarea majoră a părului);
  • un tratament Maroccanoil (pe care mi l-a recomandat chiar cumnata-mea, lăudându-l că a făcut minuni pe părul ei);
  • un vopsit în degrade dar aici nu am ales nuanțele pentru că nu mă pricep deloc. Voi decide atunci împreună cu stilistul care se va ocupa de părul meu;
  • un coafat simplu, de zi, lejer;
  • un machiaj de zi;
  • o ședință de construcție unghii cu gel și o manichiură specifică de Crăciun;

Salonul 1Dream Beauty Studio oferă mult mai multe servicii, dar acesta este pachetul de care am considerat eu că am nevoie pentru a-mi da un refresh. Schimbarea asta de look e un fel de cadou pentru doi, este cadoul meu de Crăciun pentru mine, dar și pentru soțul meu. Eu primesc o zi răsfăț și un look nou și soțul meu va primi cadou o nevastă, nu doar mai frumoasă, ci și mai fericită. N-ai cum să fii altfel când te transformi complet în câteva ore. Deși n-am mai trăit de mult această senzație, încă mi-o amintesc.

Sunt sigură că articolul ăsta a aprins și mai tare dorința ta de a face o schimbare, de a te vopsi într-o culoare mai îndrăzneață, de a afișa o tunsoare nouă și niște unghii impecabile. Te invit și pe tine la salon, poate chiar ne întâlnim pe acolo 🙂 Profesionalismul și produsele de top și-au deja întâlnire la 1Dream Beauty Studio.

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *