Whishlist TEX. Carrefour, păzea că vin!

Nu cred că există persoană căreia să îi placă să bată magazinele mai mult decât mie. Nu contează ce fel de magazin, cu haine, cu încălțăminte, de cosmetice sau articole pentru casă, în toate iau rafturile la rând și îmi creionez în mintea mea liste de cumpărat. Acum câteva zile eram în Carrefour, să cumpărăm diverse pentru casă. I-am pasat lista soțului ți i-am zis că îl sun să văd pe unde îl găsesc  după ce mă uit și eu de o bluză de vară. Săracul, știa că acolo mă găsește când termină de făcut cumpărăturile. Nu de alta dar, din Carrefour îmi cumpăr des haine și încălțăminte pentru că au prețuri super accesibile față de cele din mall. Plus că, hainele marca TEX, marcă proprie Carrefour, nu m-au dezamăgit niciodată: sunt din materiale bune, preponderent bumbac, și bine lucrate.

Din fericire pentru el și din nefericire pentru mine, n-am avut bani atunci să îmi cumpăr ce-am ochit prin colecția nouă dar știe că ne întoarcem acolo pe 11, când e zi de salariu. Pe wishlist-ul meu am adăugat patru produse (nu este exclus să mai apară și altele în ziua X), din care aș încropi următoarea ținută. Da, știu că sunt blugi lungi dar eu port astfel de blugi inclusiv vara. Să le luăm pe rând.

Blugii evazați – îi găsiți AICI. Cică s-ar purta anul ăsta. Eu i-am purtat întotdeauna pentru că îmi plac și mă avantajează mai mult decât cei drepți sau cei slim. Îmi plac și jeanșii boyfriend dar mai mult cei evazați. Este un model destul de simplu de blugi, bleumarin închis, din bumbac 100%.  Puțin șterși pe picior și pe fund, sunt exact modelul pe care mi-l doream de ceva timp. Ador contrastul ăsta dintre materialul bleumarin și cusăturile bej-maroniu.

Maioul alb îl găsiți AICI. Mi-a plăcut foarte mult materialul extrem de subțire și fin. Este un bumbac 100%, cu o textură care merge spre ceea ce bunica numea pânză topită.E genul de maiou pe care nici nu simți că îl ai pe tine și îmi place la nebunie broderia și șnururile cu ciucurași roșii. Nu-i așa că seamănă destul de mult cu ie? Mi se pare genială cusătura de pe piept, imitând un soi de fermoar roșu.

haine tex carrefour

Poșeta cu franjuri de AICI.  Nu aveam nici o geantă cu franjuri pentru că, la cele pe care le-am găsit până acum, fie nu mi-au plăcut designul, fie nu mi-a plăcut culoarea. De data asta mi-am plăcut maxim și aspectul genții (are o formă destul de faină), combinația de două culori pe care eu le ador, franjurii lungi fără exagerări și am trecut-o pe lista mea de cumpărat, mai ales că este din piele naturală de vacă și îmi place să investesc în genți de calitate care să mă țină mai mult de un sezon.

Espadrilele de AICI – Mai am câteva perechi de espadrile dar nici unele așa viu colorate. Îmi place imprimeul floral care nu iese prea mult în evidență pe materialul bej, dar nici nu te lasă indiferent. Le-am probat și mă simt minunat în ele. Fix de asta am nevoie pentru vară, de încălțăminte comodă, ușoară,  în care să îmi respire picioarele în voie. Slavă Domnului, merg destul de mult pe jos!

Nu știu dacă vă plac produsele alese de mine (mama zice că am un stil mai ciudat) dar nici nu e important asta. La Carrefour, produsele TEX pot îmbrăca pe toată lumea, nu contează ce stil preferați. Dacă aveți drum prin Carrefour Vulcan sâmbătă, pe 11 iunie, poate ne vedem acolo!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *