Cât de bine poate arăta un ceas ieftin de pe Dresslily

Vă povesteam în acest articol că în prima mea comandă de pe Dresslily am mai avut și un ceas bărbătesc care nu sosise încă. Ceasul a plecat puțin mai târziu de la ei, dar l-am primit sâmbăta trecută, la poșta locală (spre mare mea bucurie!). Este un ceas bărbătesc, pe care i l-am luat soțului meu. Voiam ceva casual, ieftin, dar care să arate bine și să nu pară genul ăla de ceas la 10 lei, dacă mă înțelegeți. El este electrician auto și nu m-aș îndura să îi iau un ceas de firmă să-l lovească prin mașinile de pompieri la care lucrează. Așa arată ceasul pe care i l-am cumpărat de pe Dresslily.

ceas pareri comanda dresslily

Este un model masculin, cu cadran spre foarte mare. Din fericire domnul meu adora ceasurile mari, dar abia acum constat că pe site nu au trecute dimensiunile. În fine, eu am riscat și bine am făcut.

Mi-a plăcut mult cureaua din silicon, pe care o consider destul de rezistentă și pretabilă la o gamă largă de ținute casual, dar și combinația alb-negru. Același model de ceas este disponibil în alte patru combinații cromatice, după cum puteți vedea AICI.

ceas ieftin china

În mare parte detaliile le găsiți voi pe site, pe linkul de mai sus. Este un ceas simplu, cu mecanism quartz și carcasă din aluminiu. După cum puteți vedea, arată foarte bine, nu e plastic sau metal vopsit. Am insistat cu unghia să văd dacă se zgârie și răspunsul este NU.

ceas barbati dresslily

În locul orei 12 are logo-ul Naviforce. Singurele cifre de pe cadran sunt 9, 3 și 6, dar cred că mie tocmai cifrele alea mari, albe, pe fundal negru mi-au plăcut. Este destul de greu, dar asta nu îl face absolut deloc incomod. Un plus este faptul că arată și data. Nici nu văzusem asta atunci când l-am comandat.

ceas naviforce

Eu zic că arată foarte bine ceasul. Iar prețul la care l-am achiziționat este și el unul foarte bun. Știți ce prețuri au ceasurile Naviforce la noi? Vă spun eu: 150 de lei în mediu, asta cu reduceri mincinoase deja aplicate. Să nu vă imaginați că cele vândute în România sunt altă calitate! Sunt aceleași ceasuri, deci voi alegeți dacă le cumpărați la preț dublu și plătiți și transport, dau le achiziționați de pe acest site cu transport gratuit.

ceas naviforce barbati

Dacă ajungeți pe site și vă hotărâți să cumpărați ceva, aruncați un ochi și AICI la lichidările de stoc. Au niște prețuri foarte mici la chestii foarte drăguțe pentru Crăciun. 😀

Vă mai dau un pont: dacă dați share produsului preferat, după ce vă faceți cont pe site, aveți șansa să trageți de o roată la care puteți câștiga produsul ales sau vouchere de reducere care sunt și ele binevenite. Eu am achitat 6 dolari din comandă cu un astfel de voucher.

Ce vreau să-mi cumpăr la următoarea comandă? Neapărat acest set de pensule.

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *