Cauți reduceri la bijuterii din argint? Vezi unde ai prețuri reduse cu până la 40% de Black Friday!

Când am început articolul acesta, am fost tentată să mă adresez exclusiv femeilor, ele fiind cele care tânjesc mai tare după bijuterii din argint, cele ai căror ochi strălucesc de fericire, când se opresc pe o pereche de cercei sau o brățară care rezonează în acord cu sufletul lor. Apoi mi-am zis că postarea asta nu este numai pentru ele. E drept că ne cumpărăm și singure bijuterii dar urmează o perioadă destul de generoasă din punct de vedere al cadourilor (Moș Nicolae și Moș Crăciun) și e posibil să fie interesați și bărbații de veștile bune pe care le aduc astăzi.

reduceri black friday bijuterii din argint

Bijuteriile au fost întotdeauna o idee bună de cadou. Nici o femeie nu va refuza o pereche de cercei, chiar dacă mai are alte 100, și nu va da de o parte un inel găsit într-o cutie de cadouri. Așadar, dragi bărbați, notați-vă cu atenție data de 18 noiembrie. Este data la care se dă startul reducerilor de Black Friday la peste 300 de modele de bijuterii de pe La Femme Coquette. Aici găsiți sute de modele de bijuterii din argint (cercei, brățări, coliere, lănțisoare, pandantive, broșe, inele sau seturi complete), toate cu certificat de garanție și calitate, plus modele ambalaje cadou pentru bijuterii. 

De ce nu le recomand și femeilor să-și facă o notiță sau un memento intitulat „reduceri bijuterii din argint pe lafemmecoquette.ro”? Pentru că ele n-au cum să uite așa ceva. Eu mă știu de pe mine. De când am văzut promisiunea unor reduceri așa de consistente, de până la 40% din prețurile inițiale, număr orele până în dimineața zilei de 18 noiembrie. Bine, perioada reducerilor ține până pe 30 noiembrie, dar nu vreau să risc să nu mai găsesc produsele pe care le vânez de ceva timp.

Ce bijuterii din argint caut de Black Friday la reduceri?

Cred că trebuie să menționez de la început că sunt fan al bijuteriilor din argint cu modele speciale. Preferatele mele sunt cerceii și inelele cu aer vintage, cu pietre semiprețioase sau modelele unicat. La ele aș mai adăuga bijuteriile fantezie (inele, cercei și brățări) care îmi transmit multe energii pozitive. Așadar, iată cele patru bijuterii la care visez. Evident că cerceii sunt de bază. Eu, când aud cuvintele magice „reduceri cercei”, parcă sunt hipnotizată.

1. Cercei unicat din argint și floare naturală de orhidee

N-ați mai văzut așa ceva până acum, nu-i așa? Nici eu, sinceră să fiu, tocmai de aceea mi-i și doresc foarte mult. Dincolo de culorile vii, pe care le-aș putea avea și cu o pereche de cercei fantezie, mai ieftini, mă atrage enorm tocmai modul în care sunt realizați, din tortițe din argint de cea mai bună calitate (puritate 92.5%) și din flori naturale de orhidee îmbrăcate într-o glazură de email. Am văzut multe bijuterii cu și din email, în ultima vreme, știu că se poartă foarte mult acest tip de podoabe, dar nici un alt model nu egalează în frumusețe și magie această pereche de cercei.

reduceri-cercei-argint

Imaginați-vă cât de bine se vor asorta acești cercei cu o rochie de vară, cu un sacou sau un pulover galben! 

2. Cercei din argint cu onix negru

Este combinația pe care o ador – alb și negru. Mi se pare cea mai elegantă, mai simplă și în același timp cochetă, menită să pună în valoare orice ținută de seară, oricât de simplă sau de sofisticată. I-am și botezat; eu îi numesc cercei zebră datorită dungilor verticale contrastante. Linia neagră este din onix, iar cea albă (sau mai degrabă shinny) este din zirconii mici albe.

Sunt genul de cercei pe care orice femeie i-ar vrea în cutia cu bijuterii. De-asta nici nu voi rata startul reducerilor de Black Friday pentru că știu că nu voi fi singura care vânează bijuteriile la preț redus.

3. Inel din argint cu piatră de onix

Inelul ăsta îmi aduce aminte de cel pe care l-am primit de la mama, la vârsta de 16 ani, moștenit de la bunica. L-am pierdut. La ora de sport rămăsesem cu el pe deget, profesoara s-a enervat și m-a obligat să îl scot și, după oră, nu l-am mai găsit în ghiozdan. Sper doar că cine l-a luat îl și poartă!

reduceri-bijuterii-din-argint-inel-vintage-onix

Aerul vintage este dat de modelul sofisticat confecționat din argint și de forma aceasta a inelului, cu piatră foarte mare. Elementul modern este piatra din onix negru fațetat pentru a căpăta luciul care este imposibil să nu atragă priviri. Este un inel deosebit, un model elegant și feminin dar purtabil și la ținutele casual pe care mizez de obicei.

4. O brățară personalizabilă din argint și câteva charm-uri

bratara-charmuri-argint

Se poartă de ceva vreme acest tip de brățări, dar nu m-au încântat la început. Eu nu port niciodată o bijuterie pentru că e la modă, ci doar pentru ce-mi transmite atunci când mă uit la ea. M-am îndrăgostit de aceste brățări atunci când am văzut pandantivele colorate din sticlă de murano. Pur și simplu le ador. Practic, nu doar că personalizează brățara dar, grație lor, în fiecare zi brățara ta poate arăta altfel și îți poate da o altă stare.

Mi-am pus, deci, pe lista de dorințe și o brățară simplă din argint și 6 pandantive diferite: unul din cuarț roz, unul cu onix negru, unul cu opal galben și 3 cu sticlă de murano cu diferite modele florale. Astfel, orice as pune pe mine, la capitolul vestimentar, voi avea brățara potrivită la mână.

Acesta este wishlist-ul meu cu bijuterii La Femme Coquette. Sunt cam multe, dar mizez pe reduceri că doar de aia am așteptat Black Friday. Oricum sunt investiții, nu bani aruncați. Sunt piese care vor rezista zeci de ani, poate chiar voi lăsa, la rândul meu, moștenire acel inel, așa cum mama mi l-a lăsat mie pe cel pierdut. Chiar și cu o reducere mai mică, nu de 40%, să zicem de 20%, și tot voi cumpăra bijuteriile la un preț cu mult redus.

Fie că vreți bijuterii pentru voi sau pentru a le oferi cadou cuiva drag, acum este momentul să le achiziționați. De ce să nu cumperi mai ieftin dacă se poate? Sigur că pe site veți mai găsi reduceri și după Black Friday (mereu au promoții tentante), dar acum discount-urile vizează peste 300 de modele, deci aveți de unde alege. Ne vedem pe site pe 18?

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *