Folii de protectie pentru iPhone 6 Plus

Tocmai ti-ai cunparat un iPhone 6 Plus si nu stii ce folie sa ii aplici pe ecran pentru o mai buna protectie? Poate e si mai rau si nu ai gasit nicaieri o folie de calitate care sa iti merite banii si increderea ca poate proteja acest smartphone la care tu tii foarte mult? Ai nimerit la lectia despre folii protectoare pentru iPhone 6 Plus.

Prima folie este o folie Ultra Smart Protection Intelligent Glass. Aceasta sticla inteligenata este de fapt o sticla securizata, capabila sa asigure o protectie ridicata device-ului datorita procesului termic si chimic prin care a fost tratata. Ea protejeaza nu doar de zgarieturi ci si impotriva socurilor. Daca telefonul este lovit de ceva sau scapat pe jos, folia absoarbe efectele impactului si fereste telefonul de acel soc.  In plus noutatea vine prin adaugarea a doua butoane invizibile Back si Confirm ce actioneaza butoanele din partea de sus a display-ului. Sa nu credeti ca aceasta sticla se sparge si se imprastie in caz de impact. De spart, se poate sparge la un contact mai dur dar ramane compacta si poate fi inlaturata simplu si in siguranta si inlocuita cu o alta folie. Asigura o buna calitate si claritata e imaginii si e o folie usor de intretinut. Pentru mai multe delatii, click pe imaginea de mai jos!

Al doilea tip de folie este mai ieftina dar este mult mai buna decat o folie clasica. Este o folie care e folosita inclusiv in domeniul militar pentru protejarea elicelor la elicopterele militare. Ea este perfect invizibila, asigura transparena si claritate 100% Full HD si este cea mai rezistenta la zgarieturi pentru ca se reface. Ce inseamna asta? ca stratul ei de suprafata este compus din polimeri elastomeri care se vindeca singuri. Tu o zgarii si ea nu ramane zgariata, se reface ca si cum ar fi noua. Al doilea strat este stratul pentru claritate optica, al treilea este menit sa absoarba socurile si utimul, cel care se lipeste pe suprafata telefonului, este in strat siliconic care asigura maximum de aderenta, deci nu se dezlipeste usor. E de doua ori mai rezistenta la zgarieturi decat o folie clasica! Alte detalii si pret gasesti daca intri pe pagina produslui, facand click pe imaginea de mai jos.

Ultima pe ordinea de zi este folia Tempered Glass – Ultra Smart Protection 0.2mm Iphone 6 Plus. Ea are acelasi proprietati ca si primul tip de folie prezentat, cu mentiunea ca este mai ieftina pentru ca nu are acele butoane invizibile extrem de utile. Cititi mai multe despre produs, dand click pe imaginea lui de mai jos.

Ce mai e de mentionat? La orice comanda de peste 60 lei de transportul este gratuit. Foliile prezentate se pot cumpara in varianta simpla, folie pentru display, sau in varianta full-body(se aplica si pe display si pe spatele telefonului pentru o mai buna protectie). Fiecare folie vine cu un kit de instalare inclus. In el gasiti tot ce va trebuie: spray pentru curatare, laveta, folie, card de instalare si instructiuni. Instructiuni aveti si in varianta video aici si va fi foarte simplu sa montati singuri folia protectoare pentru un iPhone 6 Plus.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *