Scapa de apa dura cu un dedurizaror

In majoritatea caselor, apa dura afecteaza atata sanatatea oamenilor cat si buna functionare si durata de viata a aparatelor de tipul centralelor sau masinilor de spalat. Cred ca e o problema de care multi vreti sa scapati dar nu stiti cum. Puteti scapa de calcarul din apa cu instalarea unui dedurizator! In acest fel, aveti grija de sanatatea voastra dar si a masinii de spalat. Se stie ca o masina de spalat care foloseste apa dura, consuma mai mult detergent, dupa cum arata instructiunile de utilizare de pe detergenti iar o apa mai putin dura inseamna economie din acest punct de vedere. Cand apa  din gospodarie nu trece de o duritate de 3 grade Germane, spunem ca avem o apa dedurizata.

Cand calcarul se afla in apa la o valoare de peste 4°G avem de a face cu o apa dura care provoaca tot felul de probleme:

  • pete pe robineti, cabina de dus, vesela, pahare, deteriorarea obiectelor sanitare
  • asprirea rufelor si degradarea culorilor
  • infundarea tevilor si a robinetilor
  • depuneri de piatra in boiler si instalatii
  • depuneri de piatra in masinile de spalat vase si haine
  • consum mare de energie a centralei termice si blocarea ei in timp

Pentru rezolvarea acestor probleme ai nevoie de un dedurizator.1

Pentru a fi sigur ca alegi dedurizatorul potrivit trebuie facuta intai o analiza a apei si apoi ales aparatul, asigurandu-te astfel ca sistemul de dedurizare achizitionat este cel de care ai nevoie. Aici poti gasi cele mai bune dedurizatoare, la preturi bune, beneficiind si de analiza gratuita a apei dumneavoastra si garantie ca poti returna produsul in 30 de zile!

 

 

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *