Scaune de bar Spring Inspiration

În momentul în care ne dorim o schimbare în viaţa noastră şi nu ştim de unde să începem, un nou sezon reprezintă o oportunitate. Un motiv în plus pentru a ne mobiliza îl reprezintă primăvara- acest anotimp minunat care marchează trezirea la viaţă a tot ceea ce ne înconjoară.

Stresul şi grijile cotidiene ne împiedică de multe ori să realizăm chiar şi necesitatea unei schimbări. Există însă soluţii chiar şi în aceste cazuri. SomProduct ne prezintă #Spring Inspiration. O colecţie care promite să surprindă atât ochiul privitorului cât şi inima.

Pentru că primăvara este şi anotimpul cadourilor, #Spring Inspiration oferă şi o listă întreagă de idei pentru cadouri cu care să îi surprinzi pe cei dragi şi de ce nu, chiar şi pe tine. Ai la dispoziţie 8 colecţii intitulate sugestiv, marcate de rafinament şi inovaţie. Lasă-te sedus de colecţia preferată sau apelează la imaginaţie şi alternează colecţii din cele mai diverse. Cu un design complementar, indiferent de alegerile tale, ai să obţii un decor demn de revistă.

Descoperă AICI rafinamentul simplităţii prin geometria introdusă în elemente precum iluminatul, piese de mobilier sau decoraţiuni. Adaugă un plus de căldură prin textura obiectelor din aceste colecţii şi trezeşte-ţi la viaţă locuinţa în culori vibrante! Regăseşte-te în contraste, linii bine definite sau delicate şi redefineşte confortul căminului tău.

Intitulată sugestiv, fiecare colecţie porneşte în căutarea echilibrului dintre design, funcţionalitate şi confort. Pentru o primăvara plină de inspiraţie, fiecare element din campania #Spring Inspiration este gata să spună o poveste. Printre ,,Accente feminine” sau ,,Stil scandinav” se strecoară şi colecţii destinate celor aflaţi în căutarea confortului, pentru că fiecare dintre noi merităm locuinţa la care am visat. ,,Canapele versatile” sau ,,Vis de primăvară” aduc sentimentul de acasă şi pentru că nu puteam să uităm de unde a evoluat conceptul SomProduct, ,,Saltele cu arcuri individuale” oferă o alternativă pentru cei mai pragmatici.scaune de bar

SomProduct activează pe piaţa online de Home&Deco din România, oferind o soluţie reală la nevoile clientului. Grija şi atenţia la detalii, a făcut ca portofoliul firmei să evolueze în mod constant, astăzi înglobând produse high-class atent selecţionate. Dacă povestea SomProduct începea timid în anul 1995 cu deschiderea fabricii de saltele manufacturate de la Baia Mare, în prezent, pasiunea pentru design şi inovaţie au contribuit la redefinirea confortului, păstrând totodată tradiţia şi calitatea. Pentru cei care îşi doresc să descopere mai mult, pot accesa online www.somproduct.ro sau sunt aşteptaţi în unul din showroom-urile tematice din Bucureşti, Braşov sau Cluj-Napoca.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *