A venit, a venit toamna, acopera-i inima cu ceva flori!

Toamna dragostea se așează, se decantează, se liniștește. După valurile mari ale verii, după nopțile albe și multe, ca firele de nisip, vine răsfățul blând al toamnei. Trecerea de la vară la toamnă e, dacă vreți să-i spunem așa, ca transformarea îndrăgostirii în dragoste. Nu mai arde, ci mângâie, nu mai aleargă în ritmuri forte, ci se plimbă usor, pe alei cunoscute, dar și străine, fără să se frământe, fără să se grăbească. E matură. Ca un trandafir copt, mare și roșu.

Dar asta nu înseamnă că toamna e mai dezgolită de emoții. Din contră. toamna se acoperă cu visare, cu dor, cu alint și scoate, an de an, accesoriile elegante din cutia cu bijuteriile inimii. Da, toamna e o poezie. Pe care, însă, trebuie să știi cum să o citești. Altfel, ai putea crede că e un plâns.flori

Ne-am obișnuit cu o toamnă tristă, melancolică, în care simți cum îngălbenește natura. Dar toamna nu e așa! Sau nu doar așa. Toamna, este bogăție. Cea mai frumoasă bogăție – cea a sentimentelor. O bogăție care trebuie împărțită, împărtășită, nu adunată într-un seif, mereu încuiat.

Toate emoțiile pe care le-ai crescut, în acest an, pe care le-ai protejat, sau pe care le-ai uitat, din când în când, au ajuns, acum, sentimente. Sunt puternice și vii, sunt gata să se dăruiască, până la ultima petală. Transformă-le într-o haină moale și caldă, pentru inima pe care o iubești!

Vezi aici cele mai frumoase buchete cu flori de toamna: trandafiri, crizanteme, orhidee! Spune-i ca o iubesti comandandu-i flori! 

Pentru că toamna toate inimile au nevoie de daruri. Toate inimile au nevoie de un ”te iubesc”, din petale de trandafir, de un ”voi fi mereu lângă tine”, din crizanteme, de un ”mi-e dor de tine!”, din orhidee.flori

Da, și în această toamnă vom îmbrăca toate emoțiile voastre într-o colecție nouă, specială. Vom acoperi inimile voastre cu flori, pe care să le dați mai departe sau să vi le puneți în camera cea mai intimă a sufletului vostru.

O colecție inspirată din armonia naturii, din poezia toamnei, așteaptă pe site. Așteaptă ca melancolia să fie transformată în bucurie. Felul în care cei pe care îi iubești vor trăi și vor cunoaște toamna depinde de tine. Acoperă-le inima cu petale de dragoste!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *