Cumpara cremele UNA anti-aging cu 30% REDUCERE

Fascinația continuă a oamenilor față de idei ca „tinerețe veșnică” sau „tinerețe fără bătrânețe” pare a fi iluzia modernă perfectă, având în vedere că procesul de îmbătrânire programată este unul ireversibil și se afla înscris în genele noastre. Procesul însă este de-o viață, iar transformarea poate fi influențată de foarte mulți factori pe care oamenii de știință încearcă să-i controleze.

Cosmetologia pare a fi și ea într-o cursă contra cronometru cu timpul și efectele trecerii lui asupra pielii. După revoluția resveratrolului, a sosit momentul unei alte inovații: celulele stem vegetale.adwords_300x250px_66990_1429608561

Răspunzând exigențelor recente de eficiență ale consumatoarelor sale, Ivatherm inovează din nou: UNA este gama anti-aging care aduce din laboratoarele elvețiene cel mai revoluționar ingredient, PhytoCellTec™ Alp Rose. El vitalizează și protejează longevitatea celulelor stem din piele cu ajutorul celulelor stem vegetale, stimulând astfel regenerarea epidermică. Pentru femeile care știu că „frumusețea e doar UNA”, Ivatherm a creat gama anti-aging conținând crema de față și crema contur de ochi, o soluție eficientă de întinerire a pielii mature.

Formula sa este bogată în ingrediente active si celule stem vegetale, o soluție spectaculoasă de întinerire a pielii mature

PhytoCellTec™ Alp Rose este extract natural de Rhododendron ferrugineum, plantă rară ce trăiește în condiții climatice extreme, la peste 2000 m altitudine, în Munții Alpi. Frunzele sale rezistă verzi pe tot parcursul anului, adaptându-se la frig, uscăciune și radiații UV, precum și la rapidele schimbări ale climei. Cu vârsta, înnoirea celulelor pielii este încetinită și producerea lipidelor-cheie pentru refacerea funcției de barieră este mult redusă, iar acțiunea agresivă a mediului compromite și mai mult această funcție. Înnoirea epidermului este legată de activitatea celulelor stem din piele. Acestea controlează formarea, înnoirea și repararea întregului epiderm. Extractul pe bază de celule stem vegetale protejează celulele stem din piele,  menținându-le funcționale prin vitalizarea lor. O piele tânără este o piele ale cărei celule stem – laboratorul său natural de celule epidermice noi și sănătoase – sunt funcționale.

Matrixyl 3000 stimulează regenerarea matricei dermului și sinteza acidului hialuronic. Relansează producția de fibre de colagen și elastină. Pielea se reconstruiește în profunzime, pentru timp îndelungat. Crește grosimea și fermitatea pielii feței și gâtului, are puternic efect hidratant.

Untul de Cupuaçu extras din fructele unui arbore care crește sălbatic în pădurea amazoniană este bogat in fitosteroli, cu rol în refacerea conținutului în lipide al epidermului, antioxidant și puternic hidratant. Redă suplețea și aspectul catifelat al pielii.

Pana pe 9 mai, poti achizitiona cremele UNA, la pret redus cu 30% de aici!

Apa termală Herculane este bogată în minerale și oligoelemente esențiale, cu proprietăți calmante și antiiritante.

 „UNA a fost inspirată de ideea că frumusețea femeilor este unică, iar trecerea anilor nu face altceva decât s-o îmbogățească și s-o rafineze. Ivatherm crede în frumusețea fără vârstă a femeii și aduce un produs inovator, cu o textură delicată și un parfum sofisticat, într-un ambalaj sigur și elegant”, declară Rucsandra Hurezeanu, Director General Ivatherm.

Indicată pentru toate tipurile de piele matură, chiar și cea mai sensibilă, UNA are vizibil efect de întinerire asupra pielii în numai 16 zile (test in vivo*). Reduce adâncimea și numărul ridurilor de pe față, gât și zona perioculară, crește luminozitatea tenului și redă suplețea și finețea pielii mature. Cu o textură fluidă și lejeră, se absoarbe rapid în piele. Se recomandă aplicarea dimineața și seara. Constituie o excelentă bază de machiaj.

Ambalarea în flacon de sticlă cu pompă previne contaminarea și oxidarea produsului.

Formulă fără parabeni și fără fenoxietanol.

Pana pe 9 mai, poti achizitiona cremele UNA, mai ieftin cu 30% de aici!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *