Ofertele speciale aduse de Contakt Shop

Cui nu ii plac cadourie si ofertele speciale din magazine? Presupun ca oricui ii plac. Sa iti poti cumpara ceea ce vrei la un pret mai mic sau poate chiar gratis. Sa fii printre primii care afla de o oferta speciala sau de o reducere la anumite produse. Iar in acest sens si cei de la Contakt Shop au lansat o campanie la care se pot inscrie toti clientii magazinului: Clubul Contakt.

Inscrierea in Clubul Contakt se poate face fie prin email fie prin anumite retele sociale, unde membrii pot primi notificari despre anumite reduceri, oferte speciale, noutati sau despre comenzile pe care le plaseaza. Membrii beneficiaza totodata si de o reducere de 50 de lei la o comanda de peste 100 de lei, indiferent de produsele alese. Va puteti alege de exemplu huse Samsung Galaxy A9 2018, un smartphone performant si frumos, o alternativa mai ieftina al altor modele de top atat de la Samsung cat si de la alte brand-uri. Acesta este si primul model de telefon al celor de la Samsung care are pe partea din spate 4 camere foto ce pot oferi o experienta intensa in ceea ce priveste fotografia.

Sa cumparam huse A9 2018 de la Contakt este foarte usor. O putem face atat din magazinul online cat si din cele 170 de magazine fizice pe care le putem gasi prin tara sau putem alege ca o anumita comanda sa ne fie livrata la unul dintre aceste magazine daca nu dorim sau nu putem sa o primim acasa. De obicei transportul la domiciliu costa o anumita suma de bani, asta daca aveti produse care nu trec de suma de 150 de lei, pentru ca pentru comenzi mai mari de atat transportul este gratuit, oriunde in tara.

Alegerea unei huse preferate este foarte usoara pentru ca angajatii de aici ne stau mereu la dispozitie cu diverse sfaturi si idei pentru a face alegerea corecta. Datorita diversitatii, cu siguranta ca orice persoana isi poate gasi o husa pe placul sau, care sa arate bine sau care sa ii ofere telefonului protectia de care are nevoie. De asemenea, o husa de protectie poate fi si un cadou potrivit pentru cineva, care poate fi obtinut foarte usor, mai ales de catre membrii Clubului Contakt. Urmarind cu atentie reducerile la modelele care prezinta interes pentru noi putem plasa o comanda exact la momentul potrivit.

Calitatea este cuvantul de baza atunci cand vine vorba despre orice produs de la Contakt, doar ceva de calitate putand satisface nevoile clientilor, fie ele simple sau din cele mai exigente. Modelul, culoarea, materialul sunt aspecte care pot fi alese cu usurinta de un client. Chiar daca un anumit produs a iesit din stoc nu este nevoie sa va ingrijorati pentru ca va reveni la vanzare in cel mai scurt timp.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *