Păreri Rosegal – Hanorac în carouri și geantă cu franjuri

Chiar dacă Poșta Română mai face figuri și mă enervez, iată că nu mă pot lipsi de cumpărăturile de pe Rosegal, site-ul chinezesc cu cele mai multe și mai frumoase haine plus size. Știm cu toții cât de greu este să găsești pe la noi ceva măsurile 50-52-54-56 sau 3XL-4XL-5XL. Majoritatea produselor sunt și scumpe și urâte. Mai mergi la un C&A, dar nu-ți permiți mereu să-ți cumperi de acolo și nici diversitatea produse nu e prea mare. Așa ajung mereu la varianta Rosegal.

De data aceasta mi-am comandat un hanorac dintr-un material gen tartan, în carouri negru cu roșu, și o geantă cu franjuri. Geanta pe care o port de am înnebunit-o tot de la ei o am. Are mai bine de un an și încă arată foarte bine. Și am dat atunci 15 dolari pe ea.

De data asta am avut parte de numere de urmărire ale coletelor (cele două produse au fost puse separat) din acelea urmăribile și de către Poșta noastră cea de toate zilele, deci nu le-au putut face pierdute. Și au ajuns în vreo 3 săptămâni, aduse direct acasă de poștaș. Așa mai da!

Cam așa arată ținuta mea în care am integrat cele două produse noi. Nu vă place, puteți scrie ce doriți, că eu tot cum mă taie pe mine capul și cum mă simt eu bine mă îmbrac.

tinuta rosegal

Hanoracul nu mai este pe stoc acum, dar găsiți AICI altele în genul lui. Mi-a plăcut că e lung, ca să-mi acopere fundul cel mare, și combinația de culori. Văzusem în descriere că materialul este o combinație de bumbac și poliester, dar nu credeam că-mi va plăcea așa de mult. Este mai subțire, dar este un soi de cămașă flanel cu fermoar și glugă.

hanorac si geanta rosegal

Și gluga am apreciat-o la el și îmi place cum se așează pe cap. Nu e nici prea mică, nici prea mare. Avem și două buzunare mari laterale și două buzunare la piept. Îmi place tare mult cum arată, cum îmi vine și cum se simte pe piele. Pentru toamna caldă, de până acum câteva zile, sau pentru la primăvară mi se pare perfect. Singurul care nu prea îmi place este fermoarul. Adică e practic și nu mă deranjează că e la vedere, dar e din acela metalic care zgârie puțin și mă gândesc să nu se strice prea repede.

tinuta cu hanorac tartan si geanta cu franjuri

Geanta cu franjuri m-a dezamăgit puțin, în prima fază, pentru că eu o luasem pe post de geantă tip poștaș și nu o pot purta așa. Are bareta prea scurtă și eu sunt grasă. Nu iese combinația. Dar, în rest, mi se pare adorabilă. Materialul arată foarte bine, nici nu ai zice că este o geantă pe care am dat așa de puțin (vezi AICI prețul!)

haine plus size masuri mari rosegal

Îmi place cum se vede pe umăr și chiar cred că mi-ar sta urât cu ea purtată crossbody, deci am ajuns să o iubesc așa cum este.

hanorac de dama masuri mari

Închiderea este tip magnet, dar este prevăzută și cu fermoar. Are un singur compartiment mare, dar este destul de încăpătoare. Căptușeala este din material bun, deci nu va ceda prea curând. Mai are un buzunar exterior, pe partea interioară, cu închidere cu fermoar, dar și un buzunar mic interior.

geantă cu franjuri Rosegal

Alte genți frumoase și la fel de ieftine, dar și haine de damă măsuri mari găsiți pe Rosegal oricând. Transportul este gratuit la comenzile mai mari de 45 de dolari și, doar în următoarele 15 ore, adică doar azi 17 noiembrie, până la miezul nopții, aveți transportul gratuit la orice comandă cu produse plus size. Folosiți codul PLUS19 pentru a beneficia de ofertă! Nu uitați nici de cupoanele și punctele de fidelitate pe care le puteți folosi pentru reduceri. Aveți toate detaliile pe site. Sigur vor urma oferte de Ziua Recunoștinței și de Crăciun.

Care vă place mai mult dintre cele două produse – geanta sau hanoracul? 

15 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *