Pentru machiajul de sărbători alege farduri pentru strălucire intensă de la Melkior

Mai este cineva care n-a auzit încă de Melkior? Este unul dintre cele mai cunoscute și mai apreciate branduri de produse de machiaj din lumea întreagă. Ei bine, Melkior lansează astăzi noi farduri pentru pleoape pentru că niciodată nu avem suficiente, mai ales că tendințele și nevoile sunt altele de la un sezon la altul. De ce erau necesare aceste noi farduri? Pentru că sunt la mare căutare în acest sezon fardurile care conferă strălucire. Asta promit și fardurile lor din colecția de Farduri de Pleoape Pudră Liberă. Sunt farduri care reflectă lumina din toate unghiurile, reușind să dea culoare sublimă și strălucire în același timp.

Odată cu introducerea în machiaj a acestor farduri, vei obține un makeup fermecător, cu aer festiv, fix așa cum ar trebui să fie un machiaj de sărbători sau de ocazie. Rezultatele n-au cum să stârnească altceva decât admirație. Melkior a pregătit 6 nuanțe absolut superbe, perlate și foarte pigmentate, care n-au cum să te dezamăgească. Poți impresiona cu umbre într-o singură culoare sau le poți combina pentru a-ți arăta măiestria în arta machiajului. Poți admira nuanțele (Chameleon, Silver, Glowing Pink, Glowing Blue, Glowing Brown, Glowing Green) în imaginile de mai jos (am scris pe fiecare și cum se numește, ca să știi ce să cumperi), iar aici poți vedea și prețurile pentru aceste farduri.

farduri pentru strălucire intensă pudra libera pearl dust nuante melkior

Eu am testat în premieră  nuanța Glowing Blue – albastru străluctor și, deși albastrul nu este tocmai culoarea mea preferată, efectul de strălucire îl pot confirma. Pentru că gradul de pigmentare este unul foarte mare, am să-mi cumpăr nuanța de verde special pentru machiajul de ocazie (în alte condiții eu nu am curaj sa îmbrățișez un look asa de strălucitor). Vă las mai jos câteva produse cu fardul meu Glowing Blue pe care-l puteți cumpăra de aici.

fard stralucitor melkior glowing blue
eyeshadow melkior glowing blue peral dust
swatch pearl dust glowing blue melkior eyeshadow

Ține minte denumirea de Pearl Dust sau farduri pentru strălucire intensă Pudră Liberă, ca să știi ce să le recomanzi prietenelor tale! Ai grijă să le explici că ceea ce le face speciale este combinația perfectă de culoare și strălucire! Vor fi impresionate de aspectul lor pe pleoape.

Cum folosim aceste farduri pudră perlate? Sfatul make-up artistului este să avem întotdeauna pielea curată, hidratată și o bază de machiaj aplicată. Despre beneficiile utilizării bazei pentru machiaj am scris aici. Peste baza de machiaj se aplică fardul prin tamponare. Prin acest procedeu se va obține un efect foarte intens și de lungă durată. Pentru un look și mai notabil aplică niște gene false!

Poarta noile farduri farduri pentru strălucire intensă Pearl Dust de la Melkior pentru un machiaj perfect de sărbătoare și vei străluci așa cum vrei și cum meriți!

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *