Am testat 3 produse Gerovital H3 Derma+

Într-una dintre cele mai recente campanii BuzzStore, platformă pe care te înscrii pentru a testa gratuit diverse produse (accesează linkul pentru mai multe detalii), am fost și eu selectată și așa am ajuns să testez trei produse Gerovital pe care nu le știam. Vorbim despre șamponul detoxifiant cu cărbune și emulsia matifiantă hidratantă din gama Gerovital H3 Derma+ și de laptele cu protecție solară SPF30 din gama Gerovital H3 Derma+ SUN. Descrierile și prețurile le găsiți pe site-ul Farmec.ro, acolo unde beneficiați de multe oferte și de transport gratuit la comenzile de minimum 59 de lei achitate online, cu cardul. Eu am să vă spun pe scurt ce mi-a plăcut și ce mi-a displăcut la aceste produse.

produse testate Gerovital H3 Derma+

De menționat de la început că eu am un ten gras, cu tendință acneică, dar și puțin sensibil și că și pielea este destul de grasă. Asta ca să vă faceți o idee mai clară despre produse.

Părerea mea despre emulsia hidratantă matifiantă Gerovital H3 Derma+

Acesta a fost și este produsul meu preferat din cele trei testate. Mi se potrivește mănușă. Îmi place aproape totul la el. Matifiază și hidratează chiar foarte bine, are o textură lejeră, non-grasă, dar nu foarte lichidă, deci este ușor de aplicat. Se absoarbe repede în pielea pe care nu o lasă grasă sau lipicioasă și nu a avut efect comedogenic pe tenul meu. Eu am folosit-o inclusiv ca bază de machiaj și a mers bine combinată cu un fond de ten pe bază de apă, efectul mat rezistând ceva timp, deși nu mult, pentru că pe timp de vară e mai greu cu sebumul, din cauza transpirației.

Emulsie hidratantă matifiantă Gerovital H3 Derma+

Ce nu mi-a plăcut? Faptul că are parfum. Nu m-am uitat la alte ingrediente, dar pe acesta l-am simțit și cu nasul, dar și cu pielea. Când am o iritație și o aplic, ustură foarte puțin în primă fază. Acesta este singurul minus pe care l-am găsit.

Părerea mea despre laptele de protecție solară SPF 30 Gerovital H3 Derma+ Sun Expert

Acest lapte protector nou de la Farmec a fost a doua surpriză plăcută pentru mine, mai ales că de la el nu aveam niciun fel de așteptare, eu nefiind neapărat fan al produselor de protecție solară tip lapte, ci mai grabă al celor gel sau spray. De vină este tot pielea grasă, care nu suportă să vii cu un produs tot gras pe ea.

lapte protecție solară SPF 30 Gerovital H3 Derma+ Sun Expert

Ei bine, laptele acesta de protecție solară nu este gras, cum m-am așteptat eu. Simți pielea cremuită, dar nu uleioasă, după aplicarea lui. Are un miros plăcut, se dozează simplu și igienic, datorită ambalajului cu pompiță și chiar rezistă destul de bine și la apă. Nu la bălăceală prelungită, dar la o stropeală sigur da.

Are la bază tehnologia PHYSABLOCK care se constituie într-o asociere inovatoare de filtre solare și principii active care asigură protecție avansată împotriva radiațiilor: UVA (ultraviolete de tip A), UVB (ultraviolete de tip B), VL (lumina vizibilă de energie înaltă), IR (radiații infraroșii). Eu folosesc produsele cu protecție solară nu neapărat din motive de ordin estetic (prevenirea îmbătrânirii premature sau a apariției petelor pigmentare), ci mai ales pentru că mă tem de cancerul de piele.

Părerea mea despre șamponul detoxifiant cu cărbune Gerovital H3 Derma+

Ei bine, aici nu prea mai e de bine, oricât de mult iubesc produsele Farmec. Eu am părul gras, chiar foarte gras, cu un scalp sensibil sau, mai bine zis, cu episoade de dermatită seboreică în care se lasă cu mâncărimi și iritații.

Șamponul detoxifiant cu cărbune nu mi s-a potrivit deloc. Mi-am simțit părul gras după utilizare, deși aplicasem o cantitate mare de produs și obținusem ceva spumă (nu spumează prea tare, oricum, fiind un produs fără săpun, coloranți, SLS). Textura părului uscat nu a fost tocmai rea. Adică părul nu îmi era exagerat de aspru, în ciuda faptului că eu nu folosesc balsam. În schimb, volum nu prea…

Şampon Detoxifiant cu Cărbune Gerovital H3 Derma+

Părul mi s-a îngrășat în mai puțin de o zi și am zis să-i mai dau o șansă, în ideea că secreția de sebum poate se reglează în timp. Din păcate, după a doua baie, eu m-am oprit pentru că s-a lăsat cu mâncărimi (episod de dermatită).

Poate, pe un scalp fără probleme, ar merge, mai ales că acel cărbune din compoziție ar trebui să absoarbă sebumul și să regleze secrețiile ulterioare. La mine, nu a fost cazul.

Sper ca aceste păreri despre cele trei produse Gerovital testate să vă ajute cât de cât, dar nu vă bazați doar pe ele pentru că niciodată nu este garantat că produsele care au plăcut majorității ne vor plăcea și nouă sau că cele care nu le-au plăcut lor ne vor dezamăgi și pe noi. Suntem diferiți, avem nevoi și așteptări diferite.