Perdele și draperii mai ieftine de pe site-urile chinezești

Parte din transformarea unei case în acasă, din decorarea unei camere de locuit, o reprezintă alegerea perdelelor și a draperiilor. Aceasta nu este deloc o treabă ușoară. Trebuie să ai în vedere ce așteptări ai de la ele (să fie mai mult de decor sau să țină soarele și lumina la distanță), trebuie să alegi culoarea și materialul potrivite pentru a se potrivi cu stilul camerei, cu vopseaua de pe pereți, cu piesele de mobilier și cu restul elementelor decorative. Ca și cum nu ar fi de ajuns, te mai lovești și de preț.

Ei bine, pe-asta cu prețul o poți rezolva alegând să îți faci cumpărăturile pe un astfel de website din afară, unde găsești perdele și draperii mai ieftine. Cam de pe acolo își cumpără marfa și o bună parte de vânzătorii de la noi, numai că au grijă să pună un adaos uriaș.

Dacă nu te grăbești și ai timp să aștepți 2-3 săptămâni, varianta asta, a cumpărării perdelelor și a draperiilor de pe un site chinezesc, este foarte bună. Partea și mai mișto este că majoritatea produselor de pe site-urile acestea sunt gata tăiate și cusute, din două bucăți, trebuie doar să alegi dimensiunile potrivite pentru camera ta. Când cumperi draperii și perdele la metru, trebuie să adaugi la prețul lor și costul pentru finisarea lor, care nu este deloc mic.

perdele și draperii mai ieftine

Gama de produse este uriașă și ofertele foarte bune. Dacă nu știi dinainte ce vrei și o iei la căutare pe tot site-ul pentru a descoperi toate modelele și a alege unul din ele, s-ar putea să pierzi lejer 2-3 ore. Toate stilurile și culorile sunt prezente. De la perdele și draperii simple, uni, până la modele sofisticate, cu imprimeuri de vis și metode de prindere inedite. Am zărit inclusiv draperii izolatoare (ceea ce ei numesc insulated curtains) fonic și termic la un preț bun. La noi sunt mult mai scumpe aceste modele.

Elegant, modern, vintage, rustic, copilăresc – toate stilurile sunt bine reprezentate prin produse foarte frumoase. Dacă vorbim de draperiile cu model, aici trebuie menționat toate categoriile: draperii cu imprimeu geometric, draperii cu imprimeu floral, draperii cu dungi sau cu buline, draperii cu steluțe sau modele marine, draperii cu desene pentru copii, cu fluturi, cu frunze sau cu animale.

Cele mai frumoase, în opinia mea, sunt draperiile simple, într-o singură culoare, din materiale cât mai naturale (bumbac, in). De mare ajutor vă va fi faptul că puteți sorta produsele în funcție de camera căreia sunt dedicate. Aveți nevoie de draperii pentru dormitor, intrați direct în categoria respectivă! Vreți o perdea de duș, știți exact unde să o căutați. La fel și dacă vreți o perdea pentru camera copiilor. Destul de simplu, nu?

Ce ziceți? Merită să așteptați mai mult și să cumpărați perdele și draperii mai ieftine de pe astfel de site-uri sau rămâneți la varianta magazinelor naționale?

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *