Promotii si reduceri la frigidere

Daca in restul sezoanelor mai merge treaba si fara un frigider in casa, vara nu se poate fara el. Ai nevoie sa pastrezi mancarea rece pentru a nu se altera, sa racesti apa, sa tii inghetata la congelator, sa faci cuburi de gheata, etc. Daca frigiderul vechi s-a stricat si nu mai merge reparat sau reparatia costa prea mult, sau vrei sa treci de la un frigider la o combina frigorifica, mi se pare normal sa nu te arunci la primul model si sa studiezi bine piata, ofertele, reducerile si promotiile pentru a obtine cel mai bun aparat frigorific la cel mai bun pret.

Majoritatea magazinelor mari ofera si ele reduceri la frigidere, congelatoare si combine frigorifice insa problema e alta ca il cumperi fara proba si daca ajungi acasa si constati ca aparatul nu functioneaza in parametrii normali, ei nu mai primesc produsul inapoi si trebuie sa il duci la garantie(am patit-o eu la Cora de doua ori). In plus, tu le dai banii azi si trebuie sa stai dupa ei pana au ei chef sa ti-l livreze acasa si de multe ori transportul trebuie platit. De ce sa nu il cumperi online atunci? Il primesti rapid cu transport gratuit si ai drept de returnare legal in caz ca nu corespunde produsul! In plus, ai zeci de oferte si reduceri si poti sa il gasesti la un pret mult mai mic decat in magazinele fizice pentru ca e si mai usor sa vezi caracteristicile tuturor produselor si sa compari preturi.frigidere reduceri

Fie ca vrei un frigider mare pentru o familie numeroasa, o combina frigorifica moderna cu cele  mai noi tehnologii, un congelator, un frigider cu consum redus clasa A++, model cu o usa, cu doua usi sau side by side, stiu exact locul in care gasesti zeci de produse la pret redus. Aici gasesti si frigidere cu dispenser apa si gheata, frigidere din inox, combine frigorifice cu usi reversibile, cu unul sau doua compresoare, cu sistem automat sau semi-automat de dezghetare. Cele mai bune marci din domeniu Gorenje, Arctic, Beko, Electrolux, LG. Samsung, Zanussi, Whirlpool, Bosch, Heinner, la cele mai mici preturi. Gasesti aici cele mai bune preturi la aparate frigorifice tip frigider sau combina frigorifica!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *