Cum facem reîncărcarea cartelei bunicilor și părinților de la distanță

În această perioadă, în care cei mai mulți suntem izolați la domiciliu și, chiar dacă nu am fi, tot nu am vrea să ne vizităm părinții și bunicii care sunt cei mai vulnerabile în fața noului Coronavirus, apar tot felul de provocări. Îi sunăm. Pe unii chiar cu apel video, dacă se descurcă cu tehnologia. Le ducem cumpărăturile la ușă și îi vedem de la distanță. Poate chiar le comandăm online și optăm să li le livreze vânzătorul la adresă. Cu medicamentele procedăm la fel. Dar să nu uităm de reîncărcarea cartelei!

Cele mai multe persoane în etate optează pentru cartelă în locul abonamentului pentru că se tem de eventuale greșeli care să le încarce factura. Prin urmare, atunci când creditul se termină sau extra-opțiunea expiră, trebuie să avem grijă să nu uităm de reîncărcarea cartelei. Nu putem sta în baza lui „lasă, că te sunăm noi și nu ai nevoie de credit”. Nu e momentul să se simtă abandonați și în așteptare. Trebuie să vă poată suna la nevoie, să poată ține legătura cu vecinii, cunoștințele, să nu se simtă mai izolați decât sunt.

Cum le reîncărcăm cartela în această perioadă, când nu putem să luăm pur și simplu un cod de reîncărcare și să li-l tastăm pe telefon? De la distanță. Nu ai nevoie de contact fizic pentru reîncărcarea cartelei cuiva drag. Poți reîncărca online. Nu-ți ia mai mult de două minute. Ai nevoie de un dispozitiv de pe care să poți accesa internetul, mai exact site-ul incarca.ro, de numărul de telefon pe care dorești să operezi reîncărcarea și de un card de pe care să poți plăti.

Să zicem că ai nevoie să faci o reîncărcare online Orange. Doar intri pe site-ul mai sus amintit și faci câteva selecții simple, ca în materialul video de mai jos. Alegi operatorul de care aparține numărul pe care se dorește reîncărcarea, adică Orange. În următoarea căsuță, alegi pachetul de reîncărcare.

Poți opta pentru a primi codul de reîncărcare sau a reîncărca direct cu credit sau minute. Asta mi se pare minunat pentru că, dacă alegi direct minute, persoana care primește creditul nu trebuie să știe să facă alte setări. În cazul mamei, deloc familiarizată cu așa ceva, ar fi mare bătaie de cap să activeze ea extra-opțiuni.

La tipul de reîncărcare, alegeți suma pe care doriți să o cheltuiți pentru reîncărcare, apoi introduceți numărul de telefon pe care se va trimite creditul și o adresă de mail. După ce bifezi că ești de acord cu termenii și condițiile și apeși butonul încarcă, vei fi redirecționat spre pagina de plăți. După ce plata este făcută, în 2-3 minute, creditul va fi transferat pe telefonul bunicilor sau părinților tăi.

Plata este securizată, prin PayU, iar metoda poate fi accesată la orice oră din zi sau din noapte, șapte zile pe săptămână. Totul foarte comod, de acasă, fără drumuri la magazin, declarații completate, riscul de a te întâlni cu poliția și a fi luat la întrebări. Creditul sau opțiunea sunt încărcate direct pe cartela beneficiarului, în cel mai scurt timp. Unde mai pui că la orice reîncărcare Orange primești și bonus, în funcție de valoarea reîncărcării. Detaliile le găsești pe site-ul incarca.ro. Și ceilalți operatori (Telekom, Vodafone) oferă bonusuri la acest tip de reîncărcare online.

Acest site nu este deloc nou. El operează din 2013, deci nu este apărut de ieri. Este un site sigur pe care îl puteți folosi cu încredere atât pentru reîncărcarea cartelei personale, cât și pentru a transfera credit sau minute cuiva drag. Poți reîncărca la orice oră, fără stres și drumuri la magazine. Simplu, rapid și eficient.