SiPro şi SMEG prezintă ultimele tendinţe în materie de mobilă şi echipamente la Târgul de Mobilă BIFE-SIM

SiPro si SMEG prezinta ultimele tendinte in materie de mobila si echipamente la Targul de Mobila BIFE-SIM
Intre 13 si 17 septembrie, SiPro Bucatarii impreuna cu SMEG au fost prezenti la BIFE-SIM, singurul targ din Romania dedicat industriei de mobila, echipamente si accesorii. SiPro Bucatarii a prezentat unele dintre trendurile in materie de mobilier de bucatarie pentru anul 2018, precum bucataria insulara si corpurile cu accente clasice si industriale, dar reinterpretate, impreuna cu un dormitor cu dressing cu usi transparente dupa ultimele tendinte in materie de arhitectura si design interior.

„Piesele de mobilier atent selectionate, cu imbinari perfecte, pun accentul pe lux si calitate. Piesa centrala a standului, o insula de bucatarie din gama Verona a atras vizitatorii pe tot parcursul targului. Cu elemente grafice in relief, care aduc un aer de eleganta si rafinament oricarei bucatarii, gama Verona Line se adreseaza celor ce doresc sa imbine designul modern cu stilul clasic, pentru o bucatarie cum rar se mai gaseste in zilele noastre”, precizeaza Ionel Gratianu, Director General SiPro Bucatarii.

Aparatura SMEG de inalta performanta a fost prezentata in cadrul aceluiasi stand, de catre distribuitorul Waldmessner. Cu o traditie de peste 65 de ani, ca rezultat al parteneriatelor companiei cu arhitecti si designeri celebri, aparatele Smeg au ajuns sa fie vazute ca solutii elegante la cerintele vietii contemporane din bucatarie. Nu numai ca Smeg are un profil unic in ceea ce priveste aparatele electrocasnice dar este, de asemenea, un brand renumit pentru produsele de inalta performanta, potrivite si sectoarelor profesionale. Smeg este unul dintre cei mai mari producatori italieni de electrocasnice si incorporabile din lume. Ca o evolutie fireasca, Smeg a lansat o gama de electrocasnice mici cu design retro, precum si chiuvete si baterii de bucatarie. Fiind un brand italian, acestia au colaborat pana acum cu multe marci de renume, printre care Fiat si Dolce & Gabbana.

La standul SiPro s-a desfasurat timp de 2 zile un atelier inedit de macarons, sustinut de Atelier Cortez – handmade Macarons. Evenimentul a surprins vizitatorii, care au avut placerea de a-si incanta papilele gustative pentru o amintire multisenzoriala de neuitat. Toti cei prezenti in standul SiPro au fost surprinsi de savoarea inedita pe care cei de la Atelier Cortez au pregatit-o special pentru ei: crema de branza cu somon fume, o specialitate plina de savoare.

targul de mobila

Celebrul Macarons, un desert cu istorie, la fel ca si producatorii SiPro si Smeg, are o legenda oarecum controversata. Desi majoritatea considera ca ar fi un desert frantuzesc, originile acestuia pare sa se regaseasca in Italia, unde era consumat maicutele manastirilor, avand la baza pasta de migdale si albus de ou, fiind ideal pentru perioada de post. Italienii ar fi imbunatatit reteta pentru ca apoi, in timpul Renasterii, celebrele macarons sa ajunga in Franta, unde a fost pentru prima data consemnat in secolul XVI de catre scriitorul francez Francois Rabelais.

Tehnologie in bucatarie

Bucataria produselor SMEG este o materializare a tuturor aspectelor de planificare si proiectare: nevoia de performanta de top, evaluarea nevoilor de utilitate si functiilor, estetica si grija fata de mediu. Toate acestea combinate in produse unice, premiate deja pentru design-ul inedit, dau viata oricarei bucatarii ce se doreste a fi inima casei, un punct de referinta pentru relaxarea alaturi de prieteni si familie.

Bucatariile high-tech sunt cele care iau locul bucatariilor traditionale, inlocuindu-le deja cu succes. Plita, cuptorul, aparatele utile cu design inovator si functii noi, toate acestea creeaza un nou unviers in orice spatiu destinat socializarii, relaxarii si nu in ultimul rand, gatitului.

tendinţe în materie de mobilă

Spatii cu inchidere etansata

Spatiile de depozitare din bucatarie sunt intotdeauna o problema, in special pentru locuitorii apartamentelor si pentru familiile modern, care isi doresc un spatiu cu utilitate crescuta. Pentru a remedia acest lucru, mobila moderna de bucatarie propune dublarea spatiului de depozitare in personalizate, cu sertare inteligente cu mai multe etaje.
Producatorii de mobila, precum SiPro, schimba modul in care functioneaza usile si sertarele corpului de bucatarie. Usile hidraulice, inchise etans, fara manere vizibile, perfecte pentru bucatarii in care spatiul este o problema.

Bucatariile alb-negru

Aspectul unei bucatarii in tendinte se poate schimba pe masura ce stilurile evolueaza, dar atractia unei bucatarii alb-negru nu moare niciodata. Este vorba de un contrast ridicat – un joc de culori intre un corp alb lucios si un blat de granit de un negru absolut, dar si un joc de design intre traditional si modern. Podelele calde din lemn de esenta rustica reprezinta un contrapunct eficient pentru materialele dulapului elegant.

Despre SiPro

Cu o echipa formata din designeri profesionisti si pasionati, echipa SiPro a facut primii pasi in lumea bucatariilor de lux incepand cu anul 1994. Profesionalismul si calitatea sunt crezul care le-a indrumat pasii pana in ziua de astazi, iar experienta acumulata si pasiunea pentru traditional, lemn masiv si elemente de decor sunt viziunea care face ca fiecare produs SiPro sa fie unic si de neegalat. In prezent, acestia sunt prezenti in doua showroom-uri in Bucuresti (Unirea si Baneasa), cat si online, pe www.SiPro.ro

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *