Urmăriți-vă zilele cu propriul calendar personalizat

Unul dintre cele mai utile și mai eficiente tipuri de produse promoționale tipărite astăzi este calendarul. Cu toții știm scopul unui calendar și știm că acestea sunt în general utilizate zilnic. Scopul unui calendar tipărit personalizat, cu identitatea dvs. de marcă, este păstrarea numelui dvs. în fața clientului. Numele dvs. va rămâne pe un perete sau pe biroul unui potențial client pentru un an întreg. În plus, puteți alege să adăugați specialități de sezon pentru a vă promova afacerea.

Motivul pentru care aceste calendare personalizate sunt atât de eficiente se datorează faptului că ele servesc ca mementouri foarte vizibile ale afacerii sau mărcii dvs. Calendarele personalizate vor fi create și tipărite de profesioniști cu experiență, care vă vor asigura că sunteți mândri să vă prezentați și să distribuiți produsul finit.

Oamenii tind să păstreze cadouri personalizate, iar un calendar personalizat nu face excepţie. Este o modalitate foarte bună de a vă promova pe tot parcursul anului. Creați calendare personalizate încorporate cu numele clientului dvs. și mesajul dvs. de marcă.

Indiferent dacă aveți nevoie de un calendar la muncă sau doar pentru a vă menține organizat din zi în zi, un calendar personalizat este cu mult mai interesant şi util decât unul standard. Puteţi face dintr-o activitate distractivă nişte calendare personalizate excelente – pozele de la evenimentele sportive, sărbători, vacanţe, lecţiile de muzică- toate acestea le puteţi avea într-un calendar personalizat.

Vestea bună: calendarele personalizate pot începe cu orice lună a anului, astfel încât nu este nevoie să așteptați anul nou. Asta înseamnă că poate fi un cadou minunat pentru ziua de naștere a unui prieten. Un alt lucru minunat despre calendarele personalizate este faptul că sunt ușor de proiectat și pot fi o activitate excelentă pentru dvs. și copii în timpul zilelor ploioase, când alegeţi împreună imaginile pentru propriul calendar personalizat.

Tipul de calendar pe care doriți să-l creați va determina formatul și numărul de imagini de care aveți nevoie. Există mai multe opțiuni din care puteți alege:

  • Calendarul clasic

Un calendar clasic este excelent atunci când trebuie să listați numeroase activități (veți avea nevoie de minimum 12 fotografii).

  • Calendar de birou

Ţinând cont că petreceţi opt ore la muncă sau poate chiar mai mult, calendarul de pe biroul dvs poate fi personalizat, astfel încât, în timpul zilei veţi avea o “privelişte” mult mai frumoasă pe biroul dvs. De asemenea, un calendar personalizat de birou poate fi un cadou excelent.

  • Calendar de planificare

Un calendar de planificare este o necesitate când doriți să oferiți copiilor o imagine de ansamblu asupra întregului an sau când aveţi un job activ şi trebuie să vă planificaţi activităţile. (numărul de fotografii de care aveți nevoie o să varieze în funcție de formatul acestora).

calendar

  • Alegerea imaginilor

Indiferent de tipul de calendar pe care îl selectați, alegeți cel puțin 12 imagini (câte una pentru fiecare lună).

  • Lăsați-vă imaginaţia să zburde

Secretul unor calendare personalizate reuşite? Realizarea fotografiilor corespunde anotimpurilor când vor fi afișate. Spre exemplu, sporturile de iarnă în februarie, poze ale călătoriei dvs. la mare în lunile de vară. Singura limită este imaginația dvs și colecția de fotografii!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *