Crema de mâini Dermedic Linum Emolient (review)

Sute de creme de mâini din care să putem alege. Bunica ar muri de râs să știe câte sunt de fapt și cât de greu a devenit să găsești una cu adevărat pe placul tău, potrivită nevoilor și toanelor tale. Dar lucrul acesta chiar se întâmplă. Unele creme de mâini sunt prea apoase și nu fac nimic. Altele, sunt prea grase și, nu doar că se absorb foarte greu în piele, dar lasă și acea peliculă așa-zis protectoare, pe care unii chiar nu ne-o dorim. Ca să nu mai zic că puțini dintre noi ne permitem să cheltuim zeci de lei pe o cremă de mâini. Avem nevoie de produse ieftine și bune.

Un astfel de produs este crema de mâini Dermedic. Eu am descoperit-o acum vreo 4-5 luni. Era la reducere, la vreo 15 lei, și am zis să o încerc și pe asta, pentru soțul meu. El are probleme mai grave cu mâinile. Lucrează în industria auto, folosește paste de curățat foarte agresive cu pielea, așa că are mai mereu pielea mâinilor foarte uscată și crăpată. Mereu căutăm creme care să intre bine în piele și să ofere hidratare și hrănire de durată, fără să lase mâinile unsuroase și alunecoase. Înainte de Dermedic, a folosit câteva luni crema de la Mixa. Este bună și aceea, dacă vă pică în mână, dar parcă cea de la Dermedic lasă pielea catifelată pentru mai mult timp și este mai repede absorbită.

Nu este deloc o cremă scumpă. Eu mi-o comand mereu de AICI, dar o găsiți și în alte magazine online.

În cazul în care vă întrebați, Dermedic este un brand polonez. Polonezii chiar știu să facă produse cosmetice de calitate și la preț accesibil, pe bune. Eu sunt încântată de cosmeticele Nacomi, Trust my Sister și Eveline Cosmetics. Dermedic aparține unei companii farmaceutice. Asta sigur o să vă dea și mai mare încredere în produs. Este mai mult decât un produs cosmetic, este unul dedicat tratării unor afecțiuni dermatologice precum pielea atopică sau eczematoasă.

Crema de mâini Dermedic Linum Emolient este o cremă cu Vitamina E, hipoalergenică și destul de spornică. Se poate folosi atât în faza de prevenție, cât și în cea de tratare a pielii uscate sau crăpate. Are un miros plăcut, dar discret, nu provoacă usturime dacă este aplicată pe pielea crăpată și nu necesită un masaj îndelungat. Pielea o absoarbe destul de repede și nu rămâne deloc grasă după aplicare. Imediat, mâinile sunt hidratate, pielea întărită înmuiată, usturimile atenuate. Hidratează și în același timp hrănește, pielea păstrându-se catifelată și hidratată câteva ore bune. Regenerează în mod vizibil, chiar de pe o zi pe alta. Aplicată seara, dimineața mâinile arată deja altfel. Din ce-am încercat până acum, mie mi se pare crema de mâini cu cel mai bun raport calitate-preț. Nu doar soțul meu spune asta, ci și mama. Și are pielea foarte uscată, din cauza diabetului.