Mi-am luat cuvertura nouă de la Cumpărămisim

cuvertura-pat-1

De pe acest site eu am cumpărat destul de des lenjerii de pat, pe care le-am mai arătat pe celalalt blog al meu. Am fost destul de mulțumită de ele și am decis să fac comandă și de o cuvertură de pat pentru că noi avem în sufragerie pat, nu canapea, și nu putem să lăsam patul cu lenjeria la vedere în timpul zilei. Am zăbovit mult până am ales modelul acesta de cuvertură dar sunt mulțumită de ceea ce am primit.

Nu știu dacă mai este valabilă oferta dar eu, când am primit cuvertura, am primit și o pernă cadou (au o mulțime de oferte de tot felul, inclusiv 1+1 gratis și oferta comanzi 3 și plătești doar una).

Vezi aici ofertele Cumparamisim!

Mai am și alte perne cadou de la ei și, deși nu sunt neapărat preferatele mele pentru ca sunt foarte moi, gratis sunt chiar foarte bune!

cuvertura-ieftina-cumparamisim

Momentan au și reduceri pe această categorie cuverturi de pat, majoritatea modelelor fiind disponibile la 139 de lei, preț redus de la 200 de lei. Știu că poate părea mult dar eu am dat 60 de lei o pătură prin care se vede Parisul, din cel mai sintetic material (luată din Cora). Această cuvertură chiar este din bumbac 100%, este matlasată și grosuță, mai ales pentru sezonul rece.

Fiind un material plin, nesintetic, nu alunecă deloc pe pat (cum am pățit cu alte pături și cuverturi). Cusăturile sunt toate la locul lor, fețele de pernă incluse sunt prevăzute cu fermoar (bilă albă și aici pentru că alții nu pun fermoar).

Vezi modele cuverturi!

Dacă am ceva de reproșat? Da. Pe site scrie la fiecare produs că pot diferi nuanțele în funcție de setările monitorului personal. Totuși, nu mă așteptam ca părțile care se văd negre pe site să fie de fapt maro. Totuși nu m-a deranjat prea mult, de vreme ce restul culorilor corespund, având nuanțe foarte vii și materialul fiind exact ce îmi doream.

Tot în comanda cu această cuvertură mi-am cumpărat și o super lenjerie de pat (menționez că nu este din oferta 1+1 gratis pentru ca acolo nu găsesc bumbac 100% cum vreau eu) și voi povesti și despre ea într-un articol viitor. Momentan sunt în mare dilemă pentru că nu știu ce lenjerie să-mi aleg din cele de Crăciun. Nu concep Crăciunul fără lenjerie nouă de pat cu imprimeu tematic. Voi ce ați alege?

Vezi oferta lenjerii Crăciun

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *