OPPO – smartphone-uri de top acum la preturi mai mici

Nu stiu daca ati auzit de OPPO pana acum; am auzit recent de ei pe un post TV unde erau mentionati ca partener oficial al echipei FC Balcelona. Compania OPPO este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de telefoane mobile din China. Ceea ce ii deosebeste de alte companii este faptul ca au lansat magazin in Europa, ceea ce inseamna ca telefoanele ajung mai repede la noi si la preturi mai mici decat daca ar veni prin 5-6 intermediari care mai adauga fiecare ceva la pret.  Inainte sa imi spuneti ca sunt chinezarii, mai ganditi o data! Majoritatea telefoanelor vin din Asia sau, cel putin, sunt fabricate din elemente realizate acolo. Printre telefoanele care merita luate in seama de la acest producator, amintim modelele Neo 5, N1 Mini, Find 5, Find 7, Find 7A si modelele dual sim 1100, 3000 sau R8200. bg_20150608_banner1_HP_oppo_quickmobile

Oppo Neo 5 este un nou smartphone cu ecran de 4.5 inci,cu o rezolutie de 854*480 pixeli, o densitate a pixelilor de 218. Il poti atinge chiar si cu mainile ude si suporta interactiunea cu manusi. Dispune de 1 GB RAM, un procesor Quad-core Snapdragon 400 de 1.2 GHz, 4 GB stocare cu posibilitate de extindere de pana la 32 GB. Dispune de o camera de 5 MP, pe langa 4 G LTE acest model vine si cu suport WiFi, Bluetooth, USB OTG, micro USB. Integreaza o baterie de 1900mAh si ruleaza cu sistemul de operare Android 4.3. Pretul este unul foarte accesibil si il poti vedea aici! Nu e bine ca ne putem comanda telefoane OPPO in Romania la preturi mai mici si cu mai multa siguranta decat daca ar trebui sa le comandam online din afara?

Un dual sim cu ecran de 5″, Android 4.4.4, camera principala de 13 MP, memorie de 16 GB, conexiune 4G si bateria de 2420 mAh, costa undeva la 2500 de lei, Acelasi producator OPPO, a lansat de curand doua noi modele de telefoane R7 si R7 Plus. Ambele au carcasa eleganta din metal si sicla, au diagonale de 5″ si respectiv 6″, rezolutie Full HD si panou AMOLED. Ambele sunt dotate cu 2.5D Glass, material prezent si la NokiaN9 si Samsung Galaxy Note4. Ambele au memorie RAM de 3 GB si 16 GB memorie interna pentru R7 si 32 GB pentru varianta Plus. Camerele foto principale sunt de 13 MP cu blitz si led. Aceste camere foto sunt dublate de un partener frontal cu senzor de 8 MP.

Aici gasiti momentan modelele de telefoane OPPO prezente pe piata de la noi si sper ca tot aici sa gasim curand si modelele noi R7 si R7 Plus pentru ca pe QuickMobile avem preturi corecte, livrare rapida, transport gratuit si posibilitate de extra-garantie.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *