Ruj mat lichid de la Melkior nuanța Flirty

Ce-am primit saptamana trecuta de la Melkior Professional

produse melkior

Un ruj de care m-am îndrăgostit după aplicare. Nu din prima. De ce nu din prima? Pentru că eu nu obișnuiesc să port nuanțe așa de tari. Poate că nu e roșul ăla aprins pe care-l căutați multe dintre voi, dar e mult pentru mine. De obicei eu aleg culori și nuanțe mult mai discrete. Cât pe ce să fac swatch-ul clasic pe mănă și să ofer cadou rujul lichid fără a-l fi testat. Noroc cu niște prietene de pe Caietul Cristinei care au cerut poză să vadă cum arată rujul pe buze!

matte stain melkior

L-am aplicat și mi-a plăcut foarte mult ce am descoperit ca textură și rezistență. Este foarte cremos. O fi el lichid, dar nu curge și nu se întinde aiurea. Este destul de dens, ușor de aplicat și acoperă perfect într-un singur strat. Pe buze se simte foarte bine, nu este licios, nu rămâne nici foarte cremos, să-ți alunece buzele și să-ți pierzi conturul. Nici nu usucă și nu conferă buzelor aspect de stafide nehidratate. Buzele se văd și se simt pline, catifelate.

ruj mat melkior nuanța Flirty

Dar ceea ce m-a uimit cel mai mult este cât rezistă acest ruj. 4-5 ore lejer, în condițiile în care bei apă și mănânci. Văzusem eu de când l-am testat pe mână că am vrut să-l șterg cu șervețel uscat și nu mi-a ieșit manevra. Doar demachiantul l-a scos de pe mână. Totuși nu mă așteptam la atâtea ore de aspect frumos pe buze.

Culoarea nu mă caracterizează. Nu mi-am schimbat părerea aceasta. Nu zic că nu am s-o port, dar nu e rujul pe care l-aș folosi eu când mă duc la shopping sau la poștă, dacă mă înțelegeți. Nuanța mea, cea pe care o port și pe care o vedeți în poze este Flirty. O găsiți aici. Codul de referință este 12713. Am s-o păstrez pe aceasta pentru ieșiri mai speciale și am să-mi iau nuanța Gentle pentru utilizare zilnică. Este cea mai potrivită pentru mine. Vrea neapărat rujul ăsta mat într-o culoare cuminte pentru că rezistă mult și arata adorabil.

ruj lichid mat melkior nuanța Flirty

Pot spune sincer că ador rujul lichid mat Melkior! Matte Stain se numește. Costă 49 de lei și îl găsești în magazinele Melkior dau online pe acest site (unde ai transport gratuit la comenzile mai mari de 59 de lei). Matte Stain este un ruj mai lichid care hidratează și catifelează buzele, acoperă foarte bine și rezistă mult. Nu asta căutăm la un ruj? Și cu siguranță face echipă bună cu mascara Scandalash.

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *