Sonax – cum am curățat tapițeria unei mașini de epocă

Aș vrea eu să am o astfel de mașină! Nu o am. Șeful unui vecin de-al nostru are două în schimb și, pentru că e și prieten cu unchiul meu, a acceptat să-i împrumute una dintre mașini pentru ziua când s-a căsătorit vărul meu. A fost o surpriză frumoasă pentru cei doi miri, dar ziua nu s-a încheiat tocmai bine pentru superba mașină.

mașină de colecțieDupă ceremonia religioasă, mirii au fost și la ședința foto. Au alergat jumătate de parc și s-au ales cu pantofii foarte murdari. La întoarcerea la mașină, pantoful unuia dintre ei a atins tapițeria banchetei din spate și pe ea a rămas o mare pată. N-am avut nimic la dispoziție atunci și am curățat doar cu un șervețel cu puțină apă.

A doua zi am încercat să curățăm cu o soluție pe care o aveam în casă, dar urmele de noroi nu se dădeau duse. De fapt, pata de noroi se mai estompase. În schimb, cea de iarbă nu ieșea cu nici un preț. Nu puteam să îi ducem omului mașina așa, asta ne era foarte clar. În același timp, nici nu puteam risca să folosim vreo soluție prea puternică să ne trezim că mai rău distrugem frumusețe de tapițerie.

so206300-spuma-pentru-curatarea-tapiteriei-sonax-400-mlÎn vreme ce noi ne băteam capul cum să rezolvăm problema, și-a făcut apariția un văr de-al nostru care nu reușise să ajungă la nuntă și venise să felicite mirii. N-avea cum să nu vadă minunea de mașină din poartă  și a trebuit să-i spunem și lui de ce belea dădusem. Slavă Domnului că a fost așa! Când a văzut pata, George ne-a zâmbit foarte vesel și a spus că revine el imediat cu soluția. S-a dus până la mașină și s-a întors cu un tub spray, fix ca cel din poza alăturată.

Când am văzut că scrie Spuma pentru curățarea tapițeriei Sonax, pentru o clipă m-am temut să nu o facem și mai lată. Apoi, George și-a început povestea despre cum reușiseră copiii lui să păteze de ciocolată tapițeria mașinii lui de serviciu și cum un bun prieten îl ajutase să-l descopere acest produs care este și ieftin și bun.

N-am avut timp să pun întrebări. M-a trimis să caut o lavetă din microfibră. L-am urmărit apoi cum ștergea bancheta cu soluția din tubul respectiv. În mai puțin de 3 minute era imaculată!!! A fost genul ăla de moment când nu știam ce să cred, chiar produsul ăsta de la Sonax e minunat sau omul ăsta e magician sau vrăjitor? Nimic, nici umbră de noroi sau de iarbă. Doar se vedea zona umedă unde ștersese.

Vezi detalii despre Sonax pentru tapițerii textile!

Știam că riscăm să se vadă totuși o mică pată, dar măcar nu era noroi. Eram deja ușurați așa că, după o serie de mulțumiri, am cerut să aflăm mai multe despre acest spray pentru curățarea tapițeriei și a covoarelor. Așa am aflat că îl cumpărase de pe bestautovest.ro, un site destul de cunoscut în rândul posesorilor de mașini pentru că vinde toată gama de produse pentru curățarea și îngrijirea mașinilor de la Sonax. George cumpărase prima dată acest produs Spuma pentru curățarea tapițeriei Sonax, când a avut problema cu ciocolata pe tapițerie.

Vezi preț produs!

După ce reușise să curețe ca prin magie pata aceea de ciocolată, și-a dat seama că produsele Sonax chiar sunt eficiente. Mai cumpărase de la ei și pasta pentru repararea zgârieturilor și o soluție de polish numită Sonax Profiline. Abia atunci capetele noastre s-au întors spre Hyundai-ul lui care arăta mai bine ca niciodată. Avea genul acela de strălucire pe care o au doar mașinile care ies din saloanele de curățare auto. Am vrut să zic ceva, dar George m-a întrerupt pentru a ne arăta că pata umedă de pe tapițerie se uscase fără să lase nici cea mai mică urmă.  Fuserăm salvați de Sonax.

Sonax vine cu mult mai multe produse pentru curățarea și întreținerea mașinii. Portofoliul lor cuprinde șampoane auto, ceară auto, soluții pentru curățarea tapițeriei, soluții pentru curățarea motorului și a jantelor, soluții pentru curățarea suprafețelor din piele sau plastic, soluții pentru polisat (polish). Găsiți AICI toată gama de produse, la prețuri foarte bune.

6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *