Telefon nou de Black Friday? Ia-i și folie de protecție! Îți spun eu unde găsești folii bune la reduceri

Încă puțin și vine Black Friday.  Nu te cunosc, dar cred că e posibil să vrei să-ți cumperi un smartphone. Am ghicit? Nu, n-am nici o putere supernaturală, dar telefoanele inteligente sunt undeva sus de tot în topul gadgeturile pe care românii le caută la reducere de Black Friday. Cele mai căutate vor fi smartphone-urile scumpe de tipul iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone SE, Samsung Galaxy S7 , Samsung Galaxy S7 Edge, Sony Xperia Z6, LG G Flex 2 și 3,  LG G5, HTC One M10, Microsoft Lumia 950 sau Huawei P9. Acestea sunt doar cele mai cunoscute modele și unele dintre cele mai scumpe.

În afară de faptul că-ți urez să prinzi oferta cea mai bună la modelul pe care ți-l dorești, aș vrea să-ți aduc aminte că, dacă tot investești atâția bani într-un astfel de gadget, n-ar fi rău să-l și protejezi așa cum trebuie, pentru a-l păstra funcțional și cu aspect ca nou cât mai mult timp. Eu n-aș folosi niciodată telefonul fără folie de protecție pentru display și o husă sau un al tip de protecție pentru capac. Mi le-am comandat în aceeași zi cu telefonul. De ce să risc?

kit-montare-folie-smart-protection

Eu mi-am comandat, pentru A5-ul meu, de pe Smart Protection, un pachet complet cu o folie de protecție Ultra Smart Protection pentru display și o folie Clasic Smart Protection pentru spate. În pachet este inclus și kit-ul pentru instalare (inclusiv instrucțiunile) și o poți monta chiar tu acasă, fără nici o problemă. Pe canalul de YouTube SmartProtection sunt și tutoriale video pentru instalarea foliilor.  

Foliile Smart Protection sunt, la ora actuală. una dintre cele mai avansate metode de protecție pentru tablete și telefoane. N-ați auzit de ele până acum? Sunt folii cu grad militar. Mai precis, la origine, ele au fost create special pentru a asigura protecția elicelor elicopterelor militare. Sunt folii subțiri, dar foarte eficiente. În plus, nici nu afectează în vreun fel contactul cu display-ul (care este obligatoriu să răspundă rapid la orice comandă) sau calitatea imaginii.

Folia este dintr-o sticlă tratată termic și chimic (o numim adesea sticlă securizată), gata oricând să protejeze device-ul pe care este montată. Absoarbe perfect șocurile în cazul căderii telefonului – rezistență de gradul 9H (asta n-am testat-o personal pentru că n-am reușit să-mi scap telefonul din mână până acum, dar există teste filmate și v-am și atașat un video puțin mai jos). La foliile Clasic Smart Protection rezistența este de 6H, ceea ce oricum este foarte bine, dacă este să comparăm cu minusculul 3H oferit de foliile clasice ieftine.

În plus, aceste folii inteligente protejează perfect de zgârieturi. Aici pot confirma cu toată convingerea. După vreo 7 luni de utilizare, folia arată perfect, fără nici cea mai fină zgârietură. La foliile clasice știm cu toții că, dacă ții telefonul aruncat prin geantă sau în același buzunar cu cheile, după 2 luni vizibilitatea îți este grav afectată de numărul și adâncimea zgârieturilor de pe folia care îl protejează. Cum reușește această folie de protecție să-și păstreze aspectul intact? Compoziție chimică a materialului din care este fabricată îi permite să se auto-vindece adică, și dacă se zgârie acum într-o cheie, în 12 ore se reface și nu mai este nici urmă de zgârietură.

tempered-glass-ultra-smart-protection-apple-iphone-5se_3

Acum, că sper că ai înțeles de ce ai nevoie de o folie de protecție pentru telefon încă din prima lui zi de utilizare, e vremea să vorbim despre prețuri. Într-un articol trecut vă povesteam despre o cunoștință care își cumpărase un iPhone SE și se văita că nu are bani de folie pentru ecran. Really? O folie de protecție de cea mai bună calitate, Ultra Smart, costă de 5-6 ori mai puțin decât un ecran nou. 50-60 de lei dați pe o folie pentru telefon nu sunt bani pierduți, ci o investiție menită să prelungească viața smartphone-ului și să evite alte cheltuieli mai mari. N-a zis nimeni că sunt folii ieftine, da? Doar că sunt eficiente.

Partea frumoasă a acestei povești este aceea că am reușit să-l fac să-și cumpere o folie Tempered Glass atunci când i-am arătat reducerea de 20% de pe smartprotection.ro.

blackfriday_smart_protection_1-1

Acum vine vestea bună și pentru voi cei care veți fi pe metereze de Black Friday pentru a prinde ofertele la telefoane: SmartProtection participă și ei la acest eveniment dedicat celor mai mari reduceri din an și promite discounturi de până la 40% la toată gama de folii pentru telefoane și tablete. La accesorii prețurile vor fi mai mici cu până la 20%.

Ce ai de făcut? Imediat după ce ai reușit să comanzi smartphone-ul pe care l-ai tot așteptat, intri pe www.smartprotection.ro, la secțiunea folii telefoane, la producătorul și modelul dorit, alegi ce tip de folie vrei, Clasic Smart Protection sau Ultra Smart Protection (ține minte că cea Ultra protejează de două ori mai bine împotriva șocurilor!), selectezi dacă vrei doar folie pentru ecran sau protecție fullbody, pui produsul în coș și comanzi. Sau, mai simplu, poți să dai direct căutare în caseta specială, pentru a găsi mai repede produsul de care ai nevoie. În 24-48 de ore curierul îți va aduce protecția comandată. Sigur va sosi înaintea telefonului 🙂 Comanda poate fi achitată online, cu cardul bancar, ramburs la livrare sau în Bitcoin și livrarea este gratuită pentru comenzile cu valoare mai mare de 60 de lei.

folie de protecție htc-526-1

N-au folie pentru modelul tău de telefon? Ți-o vor face la comandă. La secțiunea Informații există un formular special prin intermediul căruia poți comanda o folie care nu există deja pe site. La ei am apelat și eu când nu apăruse pe nicăieri folie pentru un HTC 526G. 

Nu-ți mai rămâne decât să profiți de reducerile de pe site pe data de 18 noiembrie, de Black Friday. Poți să-ți anunți și prietenii de reducerile semnificative care îi așteaptă. Poate au și ei un telefon, o tabletă, un laptop, un GPS, un aparat foto, o camera video sau un smartwatch al cărui ecran trebuie protejat cu o folie premium. Probabil că s-au săturat de folii ieftine și de proastă calitate. E vremea să cumpere mai ieftin o folie de protecție cu adevărat bună.

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *